Managed backups

Backups, je denkt ze niet nodig te hebben. Tot het fout gaat.

Kiest u voor Managed backups dan weet u zeker dat er altijd een back-up is van uw data zonder dat u er omkijken naar heeft. Dagelijks wordt er een incremental backup gemaakt, waarbij de nieuwe en gewijzigde data wordt opgeslagen buiten het datacenter van Servermeister. Wekelijks wordt er automatisch door Servermeister een full back-up gemaakt van alle aanwezige data op uw server.

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de data waar ook daadwerkelijk een back-up van wordt gemaakt. In staffels van 10Gb koopt u vooraf een databundel die u maandelijks naar boven of naar beneden kunt aanpassen.

U bent gegarandeerd van een dagelijkse back-up van uw belangrijkste data. Indien u beheerdiensten van Servermeister.com afneemt, zorgen wij dat er dagelijks een controle plaatsvindt om u de zekerheid te geven dat de back-up ook daadwerkelijk geslaagd is. Wanneer u uw omgeving zelf beheert, dan sturen wij u de back-up logs toe. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan lossen wij dit voor u op. U hoeft geen tapes meer te wisselen en mee het pand uit te nemen, alles staat in onze veilige cloud.
 

Waarom managed backups?

Een mooi Nederlands gezegde is: “het is beter om te voorkomen dan om te genezen”. Dit kan niet meer accuraat zijn bij het bespreken van verlies van belangrijke data. Hoe lastig het is om na dataverlies verloren bestanden weer terug te halen om maar niet te spreken van werk wat weer opnieuw gedaan moet worden. Zo gemakkelijk zijn dergelijke problemen te voorkomen met een backup. Voor diegenen die al wel regelmatig een backup maken is het weer de vraag waar deze backup vervolgens wordt bewaard? In een kast naast de laptop? In hetzelfde kantoor?

Wij migreren je data

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de overstap naar Managed Backups heel natuurlijk gegaan is.

Neem contact over Managed Backups

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.