Je data is altijd veilig

Met een online werkplek staan je gegevens niet meer lokaal maar in een goed beveiligd datacentrum. Bij diefstal van je computer ben je niet je gegevens kwijt aangezien die staan opgeslagen op de server in het datacenter.

Geen hoge investeringen in servers

Doordat je werkt op de online werkplek en niet meer lokaal, is het niet langer nodig om dure investeringen in een nieuwe computer/server te doen. De acties die je doet worden gedaan op de server. De software licenties, net zoals ondersteuning zitten bij de online werkplek inbegrepen.

Altijd direct geholpen

Je kan ons bereiken via Ticket, Email, Telefoon en WhatsApp! Onze techneuten zijn 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Wij zullen er alles aan doen om jouw Windows werkplek zo smoooth mogelijk te laten lopen.

Automatische backups

Elke dag automatisch een back-up van de online werkplek. Daardoor hoef je geen zorgen te maken over back-ups van lokale computers. Je gegevens staan namelijk allemaal binnen de online werkplek.

Veelgestelde vragen over Cloud werkplekken

Wat is een Cloud Werkplek?

Nu flexwerken volledig geïntegreerd is in het bedrijfsleven moet er nagedacht worden over de werkwijze die uw organisatie hiervoor hanteert. Kunnen uw medewerkers overal beschikken over een volledige werkplek? Of worden ze gehinderd in hun productiviteit doordat ze geen toegang hebben tot essentiële applicaties en software? Hoe verleent u ze op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens wanneer ze op locatie werken? Met Cloud Desktop bieden we een oplossing waarmee we al deze vragen voor u kunnen beantwoorden. We gaan graag met u in gesprek.

Met Cloud Desktop hoeft u geen investeringen meer te doen in kostbare servers en licenties. Ook het onderhoud aan uw werkplekken is inbegrepen: wij voeren standaard updates en patches uit en doen aanpassingen wanneer die nodig zijn. U betaalt per gebruiker een vast bedrag per maand, waardoor de kosten voor uw ICT een stuk voorspelbaarder en overzichtelijker worden. Zo kunt u met een Cloud Desktop uw medewerkers sneller en voordeliger voorzien van een volledige en nieuwe werkplek.

 
Hoeveel kost een Cloud Werkplek?

Je betaalt uitsluitend voor wat je gebruikt. Je betaalt geen kosten voor initiële overcapaciteit maar slechts voor de werkplekken die daadwerkelijk gebruikt worden. Je kan een werkplek afnemen voor 1, 3, 6 en 12-maanden.

Moet ik dure servers kopen?

Doordat je werkt op de online werkplek en niet meer lokaal, is het niet langer nodig om dure investeringen in een nieuwe computer/server te doen. De acties die je doet worden gedaan op de server. De software licenties, net zoals ondersteuning zitten bij de online werkplek inbegrepen.

Hoe snel is mijn internetverbinding?

Je werkt op de server in het datacenter en geen belemmeringen en van je lokale trage internet connectie. Je gebruikt immers de internetconnectie van het datacenter die voorzien is van de snelste glasvezel verbindingen.

Moet ik zelf backups maken?

Elke dag maken wij automatisch een back-up van de online werkplek. Daardoor hoef je geen zorgen te maken over back-ups van lokale computers. Je gegevens staan namelijk allemaal binnen de online werkplek.

Is dit vollediger dan een computer op kantoor?

Wanneer je kiest voor een online werkplek ben je vaak voordeliger uit. Bij de online werkplek zit namelijk de ondersteuning, de werkplek, een mailbox en de software licenties. Bij een eigen computer moet je vaak extra reparatie en onderhoudskosten betalen. 

Is mijn data veilig?

Met een online werkplek staan je gegevens niet meer lokaal maar in een goed beveiligd datacentrum. Bij diefstal van je computer ben je niet je gegevens kwijt aangezien die staan opgeslagen op de server in het datacenter.

Kan ik tussentijdse extra kosten verwachten?

Geen verassingen met hoge IT kosten, gewoon 1 vast tarief per maand voor onderhoud, ondersteuning, de werkplek, licenties en een mailbox.

Is mijn werkplek veilig voor virussen en malware?

Omdat wij iedere dag een backup maken is het altijd mogelijk om terug te gaan naar een moment voordat uw werkplek besmet werd. Hierdoor ben je veilig voor virussen, malware en zelfs cryptoware. Daarnaast scannen wij de werkplek voor kwetsbaarheden, virussen en malware. Natuurlijk is dit geen garantie dat je je nooit besmet wordt. 

Kan ik altijd jullie helpdesk bereiken?

Je kan ons altijd bereiken via email en telefoon tijdens kantoortijden. Je mag ons alles vragen en wij proberen het altijd voor je op te lossen. 

OVER ONS

He, wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een stel ICT vakidioten die blijkbaar heel goed zijn in hun werk (zie onze honderden positieve reviews). Wij beheren graag servers en vinden jouw IT knelpunt juist een uitdaging. Wij zorgen dat het allemaal werkt, hoe? Dat weten wij zelf soms ook niet meer. 

PRIJZEN?

Die staan hier niet

Iedere aanvraag is uniek en het standaardiseren van pakketten werkt niet altijd. Daarom bespreken wij graag samen de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen. Prijzen voor onze Managed Hosting variëren tussen de 30 en 90 euro per maand

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.