Managed Gmail

Wat is G Suite email?

Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda’s, video meetings en meer. Google for Work is een cloud-gebaseerd productiviteitspakket voor je bedrijf dat je helpt om het werk gedaan te krijgen, vanaf elke plek en elk apparaat. Het biedt een volledig pakket van tools dat ervoor zorgt dat jij en je collega’s kunnen werken waar dat dan ook nodig is. Gemaakt voor bedrijven, ontworpen voor teams.

Met Gmail heb je een perfecte mailoplossing in handen. Gewoon zonder problemen mail verzenden en mail ontvangen. Nooit meer foutmeldingen door overvolle mailboxen. En Gmail kent geniale SPAM filters, met een enorme afname van de SPAM berichten in je mailbox als gevolg. En er is meer, veel meer!

Gmail

Je email, veilig in de cloud en direct beschikbaar op al jouw apparaten.

Google Agenda

Beheer jouw agenda en die van je collega. Via browser of apparaat.

Drive

Jouw bestanden, veilig in de cloud. Met virusscanner en bestandsbeheer.

Docs

Werk samen of alleen aan jouw documenten zonder dataverlies.

Wat kan je met G Suite?

G Suite bevat tools om efficiënter te kunnen samenwerken. De intelligente e-mail, agenda, contactpersonen, videochats, bestandsdeling, bestanden simultaan bewerken en (interne) social-media zijn voorbeelden van de vele Apps die het productpakket bevat.

Wij migreren je email

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de overstap naar G Suite heel natuurlijk gegaan is.

Neem contact over G Suite

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.