ICT OP KANTOOR

Wij regelen alles op kantoor. Van je werkplekken tot email, allemaal managed door de beste IT beheerders van Nederland. 

Werkplekken

Cloud Werkplek | Computer Leasen | Laptop Leasen

Onze Cloud Werkplekken geven jou en je collega’s een veilige omgeving om in te werken, waar ook ter wereld. Deel bestanden intern, maak je niet druk om backups en werk op iedere computer. Onze Cloud Werkplek is een veilig online ruimte met gedeelde schijven, de complete Microsoft Suite(s) en geautomatiseerde anti virus + bestandscontrole. 

Hardware

Desktop | Telefoon | Laptop | Tablet

Het aanschaffen van nieuwe hardware gaat gepaard met grote investeringen. Wat dacht je dan van apparatuur leasing? Hierdoor worden grote investeringen overbodig. Echter beschik je noch wel altijd over de nieuwste technologie!

Huur gemakkelijk je desktop, laptop, telefoon, tablet of server. In een vast maandbedrag zonder addertjes onder het gras. Gaat iets stuk? Dan zorgen wij voor vervanging. En wil je opschalen dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag ingesteld voor je klaarstaat. 

Bedrijfsautomatisering

Internet | Software | Becherming | IT’er op de zaak

Je wilt niet bezig zijn met kabels aansluiten of computers updaten, wij wel! Servermeister regelt alles kwa IT-zaken voor je op kantoor zonder dat je ons hoort klagen. Wij zorgen dat alles smooth loopt en iedereen om 0900 uur direct aan de slag kan. 

Waarom een onderhoudscontract? Virussen, computerinbraak, ongewenste reclame, trager worden, vuil en stof: bijna iedere computer heeft er last van. Wie onderhoud doet, voorkomt ongemakken. Wacht u te lang, dan kan er grote schade zijn en kost herstel veel geld. Voorkom problemen door uw computer regelmatig na te laten kijken.

Neem contact met ons op

Een IT’er inhuren die in een keer al jouw problemen oplost!
Tegen een vriendelijk uurtarief een ICT’er inhuren zonder bijkomende kosten? Wij hebben een groot team van IT’ers die staan te springen om jullie bedrijf weer op ten running of naar hyperspace te krijgen.

Het repareren en onderhouden van een computer is gespecialiseerd werk. Wij hebben daarvoor een unieke werkwijze ontwikkeld. Op afstand kunnen wij veel van uw computerproblemen oplossen of gebruikersvragen beantwoorden. Eén van onze specialisten zal vanaf afstand inloggen op uw computer. Dit kan uiteraard alleen als u daarvoor toestemming heeft gegeven en een bestand heeft gedownload vanaf deze website. U ziet precies welke handeling de specialist uitvoert en tegelijkertijd zal de specialist telefonisch uitleg geven over de handeling.