IT automatisering

& ondersteuning

Aanschaf

Het kan interessant zijn om de kosten van nieuwe hardware uit te spreiden zodat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Ook kan leasen u overzicht bieden in uw uitgaven. 

Wij helpen met het hele traject, van configureren tot financieel tot het daadwerkelijk plaatsen.

 

Onderhoud

Een stabiele it-infrastructuur onderhouden is een ingewikkelde klus. Het is lastig grip te krijgen op de alsmaar wijzigende systemen. 

Servermeister heeft de kennis in huis om alles werkend te houden en waar nodig bij te werken. Dit doen wij buiten kantoortijden

Ondersteuning

Je bedrijf is te klein voor een eigen IT afdeling maar te groot om het zelf te doen? Wij kunnen helpen, onze helpdesk is dagelijks bereikbaar en is direct op de hoogte van uw hele organisatie. 

Uw medewerkers bellen onze helpdesk en wij helpen hun weer op weg. 

Altijd handig

 

Bedrijfsautomatisering

Uw bedrijfsprocessen, zowel de primaire als de ondersteunende processen, zijn steeds meer afhankelijk van een goed werkende IT infrastructuur, een IT infrastructuur welke steeds uitgebreider en complexer wordt. Of u nu gebruik maakt van een on-premise, public, private en/of hybride omgeving zullen monitoring, beheer en onderhoud noodzakelijk zijn voor een goed functionerende IT infrastructuur.

Echt fijn

ICT-ondersteuning

Wij leveren graag uw werkstations en andere randapparatuur, natuurlijk ondersteunen wij u met alle mogelijke vragen en/of problemen waar u tegenaan loopt tijdens het dagelijkse ICT-gebruik..

Meer dan

+1250

Laptops actief

500+

Servers actief

250+

Telefoons actief

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Stop met het verspillen van tijd.

Nooit meer omkijken naar je computers. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wil je meer dan alleen kantoorautomatisering? Denk dan ook aan hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.

 

Wat kunnen wij allemaal?

Vertel ons jouw probleem en wij komen met een oplossing