Computerhulp aan huis en kantoor

in en rondom Amsterdam

Computerproblemen

Computerproblemen zijn vervelend, en deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Hierbij helpen wij u graag met snelle, vakkundige service tegen een lage prijs zonder voorrijkosten binnen en rondom Amsterdam.

Onderhoud

Computer onderhoud is een ingewikkelde klus. Het is lastig grip te krijgen op de alsmaar wijzigende systemen. Servermeister heeft de kennis in huis om alles werkend te houden en waar nodig bij te werken. 

Ondersteuning

Je bedrijf is te klein voor een eigen IT afdeling maar te groot om het zelf te doen? Wij kunnen helpen, onze helpdesk is dagelijks bereikbaar en is direct op de hoogte van uw hele organisatie. 

Hoe werkt het bij ons?

Wanneer je contact met ons opneemt stellen wij enkele vragen om de urgentie van je probleem in te schatten. Je maakt tijdens dit gesprek of WhatsApp direct een afspraak en wij komen binnen 24 uur langs. Wij komen langs en proberen je probleem zo goed mogelijk op te lossen. Zit je na de afspraak nog met vragen, dan kan je nog 24 uur lang gratis WhatsAppen over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kozen andere voor ons?

Je blijft dezelfde contactpersoon houden welke alles van jouw situatie afweet

Wij plannen je binnen 24 uur in, spoed binnen 3 uur. Tijdens kantoortijden €50 p/u, buiten kantoor €85 p/u

Voor bedrijven en particulieren

We komen ook langs in de avond en het weekend, maak dus gerust een afspraak die jou uitkomt.

Achteraf mag je gratis gebruikmaken van onze WhatsApp hulp als je nog vragen hebt.

Meer dan

+1250

Laptops actief

500+

Servers actief

250+

Telefoons actief

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Stop met het verspillen van tijd.

Nooit meer omkijken naar je computers. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wil je meer dan alleen kantoorautomatisering? Denk dan ook aan hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.

 

Wat kunnen wij allemaal?

Vertel ons jouw probleem en wij komen met een oplossing