Standaard in Managed Hosting Pakket

Onbeperkt dataverkeer

Onverwachts veel bezoekers op je site? Super! Maak je geen zorgen of je site beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer. Geniet van het succes zonder extra kosten.


Automatische updates

Dit betekent dat je geen core- en plugin-updates meer hoeft te doen. In ons control panel heb je namelijk de mogelijkheid om automatische WordPress core- en/of plugin-updates aan te zetten. Wij voeren de updates dan voor je uit en controleren je site. Gaat er iets mis? Dan  zetten we de back-up terug die we net gemaakt hebben en brengen we je op de hoogte.


Malware detectie & cleanup

We scannen alle sites op ons platform dagelijks op backdoors, malware en andere veiligheidsrisico’s. Kom je met een gehackte site naar ons toe of ben je ondanks alle maatregelen toch gehackt? Als je de auto-updates aan hebt staan zorgen wij ervoor dat je site gratis schoongemaakt wordt.


Gratis SSL-certificaat

Bij elke site krijg je standaard een gratis DV SSL-certificaat van Let’s Encrypt. Met een SSL-certificaat is je site niet alleen veiliger, je kunt hierdoor ook nog eens gebruik maken van de HTTP/2. HTTP/2 resulteert in een snellere laadtijd omdat assets tegelijkertijd ingeladen worden.


Makkelijk en gratis verhuizen

Wij verhuizen ze je website gratis naar onze omgeving. Dit doen wij zonder downtime en zonder dat je bezoekers dit merken.


Dagelijkse back-ups

Maak je geen zorgen over je data. Wij maken dagelijks een back-up van al jouw sites. Deze back-ups bewaren we 14 dagen offsite. Kies eenvoudig welk onderdeel van je site je wilt terugzetten. Je hebt de keuze om een volledige site terug te zetten of je kunt kiezen om alleen de database, code-bestanden, of de media-folder terug te plaatsen.


HTTP/2-ondersteuning

Met HTTP/2 worden assets tegelijkertijd ingeladen. Dit zorgt ervoor dat je website sneller laadt ten opzichte van eerdere versies van het protocol. De bezoeker haalt namelijk sneller alle bestanden voor de site binnen. Een snellere site betekent vaak betere Google-rankings!


24/7 Emergency support

In het weekend of in de avonduren staan we ook voor je klaar. Merk je dat er iets mis is met je server, bel dan het noodnummer. Ook als dit midden in de nacht gebeurt. Onze techneuten gaan direct kijken wat er aan de hand is en lossen de storing zo snel mogelijk voor je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *