WooCommerce hosting

Voordelige WordPress / WoocCommerce hosting bij een erkend IT bedrijf? Onze dienstverlening is erop gericht om jou op hosting-gebied zoveel mogelijk te ontlasten. In de praktijk zien wij namelijk dat webshop beheerders voornamelijk bezig zijn met het operationeel beheer en daardoor weinig toekomen aan innovatie en systeemontwikkeling. Door een samenwerking aan te gaan met Servermeister proberen wij zoveel mogelijk hosted diensten managed aan te bieden. Denk hierbij aan Managed VPS, Managed Hosting, Bellen via VOIP en Serverbeheer.

Waarom Servermeister

WooCommerce professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare omgeving voor WooCommerce aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten. 

Waar de meeste bedrijven alleen domme hosting aanbieden helpen wij je ook graag met vragen over plugins, content of andere WooCommerce gerelateerde vragen. 

Is mijn WooCommerce website veilig?

Wij beheren meerdere beveiligingsprotocollen zoals firewalls, dagelijkse back-ups, uptime controles en nog veel meer. Hierdoor weet je zeker dat je website altijd veilig en online is, zelfs tijdens drukte. 

Krijg ik een test (staging) omgeving?

Vanaf het PRO pakket krijg je een gratis testomgeving welke  je met een druk op de knop down of upload. Zo test je veilig op een afgeschermde omgeving die alleen jij kan zien. Wanneer je tevreden bent upload je met een druk op de knop je werk naar de live omgeving. 

Wie update mijn WooCommerce?

Wij kunnen ook de updates van jouw WooCommerce webshop doorvoeren, meestal is deze dienst gratis. Wil je liever zelf de updates doorvoeren geef dit dan aan ons door, dan houden wij hier rekening mee tijdens het opzetten van je server. 

Neem voor meer informatie contact met ons op

Maken jullie backups?

Iedere 12 uur maken wij een backup van je website en database. Deze bewaren wij 36 uur waarna deze wordt overschreven door een nieuwe backup, hier rekenen wij geen extra kosten voor. 

Verhuizen jullie mijn webshop?

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Mag ik alles over WooCommerce vragen?
Natuurlijk! Stuur je vraag in via het klantenpaneel en wij denken graag met je mee.

Stop met het verspillen van tijd

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving. Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hosting, domeinnamen, hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.