Email in de Cloud van Zoho

Zoho Mail is een veilige en betrouwbare zakelijke e-mailoplossing, op maat gemaakt voor de communicatiebehoeften van uw organisatie. Door de verbeterde samenwerkingsfuncties is het meer dan alleen een Postvak in. 

Houd uw dagelijkse werkzaamheden bij met een krachtige agenda, taken, notities en bladwijzers. Gebruik deze robuuste functies om samen te werken met uw team en werk snel gedaan te krijgen.

De veelzijdige functies van Zoho Mail zorgen ervoor dat uw inbox schoon blijft en zorgen voor een soepele gebruikerservaring.

 

Maandelijkse prijs Zoho Email

€0

Zoho email is gratis tot 5GB opslag en 5 gebruikers

5GB Cloud opslag

Virusscanner

Koppel eigen domein

Mobiele app

Spamfilter

Email migratie gratis

Begin je gratis pakket

Zoho Mail

Voer uw bedrijfscommunicatie uit via een beveiligde en versleutelde e-mailservice. Geen reclame, privacy gegarandeerd.

Zoho Marketing / CRM

Een set tools om zichtbaarheid te genereren, de juiste boodschap over te brengen aan potentiële klanten en uw marketingbudget optimaal te benutten.

Zoho Sales / CRM

Als er veel manieren zijn om met klanten te praten, zijn er net zoveel manieren om aan hen te verkopen. Zoho Sales biedt u tools om deals te sluiten via verschillende kanalen.

Zoho Boekhouding

Zoho One biedt uw organisatie een uitgebreide set tools om uw financiën te organiseren, crediteuren bij te houden en facturen en uitgaven te beheren.

Altijd handig

Overzichtelijk dashboard

In enkele eenvoudige stappen krijgt u voor al uw medewerkers op een aangepast domein gebaseerde e-mailadressen, en kunt u voor verschillende afdelingen e-mailgroepen instellen. Functies zoals e-mail- en domeinaliassen helpen u om uw aangepaste domeinen professioneel te beheren.

Ook fijn

Krachtig Configuratiescherm

Gebruik ons uitgebreide configuratiescherm om de e-mailaccounts van uw organisatie aan te maken en te beheren. Dit is een cloud-commandocentrum waartoe u toegang hebt vanaf welk apparaat ook: desktop, internet of de Zoho Mail Admin-app.

Wat mag je allemaal van ons verwachten?

Wat andere van onze service vinden

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Petra

Ondernemer, 30 webshops

Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Stella van Himbergen

DDID, Online design platform

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Veelgestelde vragen over Zoho email

Kan ik mijn account beveiligen met verificatie op basis van twee factoren
Bescherm de gegevens van uw bedrijf met tweestapsverificatie en zorg ervoor dat uw gebruikers een veiligere toegang hebben tot hun accounts.
Kan ik groepen beheren?
Maak e-mailaccounts voor groepen aan voor specifieke teams, en wijs er daarna gebruikers aan toe als moderators of leden. En vergeet niet dat beheerders toegang hebben tot nog meer geavanceerde instellingen.
Kan ik out of office meldingen instellen?
Stel gemakkelijk een vakantie-antwoord in om contactpersonen te laten weten dat u niet beschikbaar bent wanneer u op vakantie bent.
Waar staan mijn bijlages?
Als al uw bijlagen op één plek geordend zijn op type, hoeft u niet meer te zoeken naar bestanden. Voorbeeldweergave, delen, uploaden naar de cloud of opnieuw verzenden. Doe meer met uw bijlagen.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder, vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden eventuele vragen graag. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.