Breng uw bedrijf op de markt met Zoho marketing

Zoho marketing biedt uw marketingteam een uitgebreide set tools om zichtbaarheid te genereren, de juiste boodschap over te brengen aan potentiële klanten en uw marketingbudget optimaal te benutten.

Of u nu een nieuwe website of een nieuwe online winkel nodig hebt, of de conversies voor bestaande websites wilt verhogen, Zoho One biedt u tools om prestaties bij te houden en nieuwe ideeën te testen.

Zoho Mail

Voer uw bedrijfscommunicatie uit via een beveiligde en versleutelde e-mailservice. Geen reclame, privacy gegarandeerd.

Zoho Marketing / CRM

Een set tools om zichtbaarheid te genereren, de juiste boodschap over te brengen aan potentiële klanten en uw marketingbudget optimaal te benutten.

Zoho Sales / CRM

Als er veel manieren zijn om met klanten te praten, zijn er net zoveel manieren om aan hen te verkopen. Zoho Sales biedt u tools om deals te sluiten via verschillende kanalen.

Zoho Boekhouding

Zoho One biedt uw organisatie een uitgebreide set tools om uw financiën te organiseren, crediteuren bij te houden en facturen en uitgaven te beheren.

Altijd handig

Betrek potentiële klanten via verschillende kanalen

Er zijn meerdere manieren om potentiële klanten en klanten te bereiken. Zoho One biedt u de tools om op de juiste plaats te zijn, zodat u op het juiste moment het juiste kunt zeggen.

Ook fijn

Krachtig Configuratiescherm

Gebruik ons uitgebreide configuratiescherm om de accounts van uw organisatie aan te maken en te beheren. Dit is een cloud-commandocentrum waartoe u toegang hebt vanaf welk apparaat ook: desktop, internet of de Zoho Mail Admin-app.

Wat zit er allemaal nog meer in dit pakket?

Wat andere van onze service vinden

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Petra

Ondernemer, 30 webshops

Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Stella van Himbergen

DDID, Online design platform

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder, vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden eventuele vragen graag. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.