fbpx

Wat doen wij tijdens COVID-19/Corona?

De COVID-19-pandemie zich blijft ontwikkelen, wil ik u graag op de hoogte houden van de stappen die we bij Servermeister hebben genomen om de veiligheid van klanten en werknemers te waarborgen, terwijl we onze belofte nakomen om betrouwbare (beheerde) diensten te leveren.

We hebben specifieke stappen geïmplementeerd, zoals hieronder beschreven, om ervoor te zorgen dat de servers van Servermeister en haar klanten gedurende deze periode continu in bedrijf zijn. U kunt er zeker van zijn dat uw diensten niet worden beïnvloed en dat ons technisch team 24/7 beschikbaar blijft om u op welke manier dan ook te helpen.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten in deze periode van het grootste belang voor ons is. We hebben ons kantoorprotocol bijgewerkt om dit weer te geven en hebben daarom alle niet-essentiële reizen van werknemers opgeschort. Werknemers die terugkeren uit kwetsbare landen moeten 14 dagen in quarantaine blijven en hun gezondheid controleren voordat ze ons kantoor binnengaan.

Bovendien hebben we geïsoleerde teams en gescheiden kantoorruimtes om het risico op blootstelling te verkleinen, wat zorgt voor bedrijfscontinuïteit en redundantie in sleutelrollen. We hebben werknemers geïnstrueerd om veilige tools te gebruiken en om waar mogelijk online vergaderingen te houden.

We hebben ook herzien wie toegang heeft tot de datacenters van Servermeister. Alle niet-essentiële klant bezoeken aan de datacenters van Servermeister zijn tot nader order opgeschort en we vragen klanten die hulp nodig hebben gebruik te maken van onze remote hands-services welke voor de aanstaande tijd tot een uur per week gratis wordt aangeboden.

Dit is voor iedereen een moeilijke tijd, vooral gezien het dynamische karakter van de pandemie. Ik wil u verzekeren dat we er alles aan doen om uw infrastructuur en services zonder onderbreking draaiende te houden, en ik wil u bedanken voor uw voortdurende vertrouwen in Leaseweb.

Tijl Vos

Chief Operations Officer Servermeister

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *