Discourse Hosting in Nederland

Met Discourse bouw je in een paar minuten een succesvolle online community. Open en beheer de topic’s, laat gebruikers gemakkelijk online aanmelden en groei je online community met minimale investering.

Discourse professionals

Een snelle en betrouwbaar Discourse forum zonder kopzorgen of trage website. Je besteld jouw Discourse hosting gemakkelijk in ons online controlepaneel. Je kiest je pakket en locatie van de server vervolgens zorgen wij dat je binnen een paar minuten direct aan je het bouwen van je online community kan beginnen. 

Wij zorgen dat alles goed werkt. En het niet goed werkt staan onze server technicus direct voor je klaar. 

Waarom Servermeister

Opgericht in 2008 met als focus voordelige serverbeheer aan te bieden voor bedrijven die te groot zijn om het zelf te doen, maar te klein voor een eigen afdeling. 

Onze dienstverlening is zo ingesteld dat bij downtime altijd direct wordt ingegrepen door een professional welke 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar beschikbaar is, dus ook ’s nachts en in het weekend. 

 

Neem direct contact op via
020 89 500 45

Meer dan Discourse

Zeker, het is jouw forum en jij beheert hier alles in, wij hebben geen login tot jouw software en kunnen deze ook niet herstellen als je deze kwijtraakt. 

Ja je krijgt een volledige Discourse installatie met alle mogelijkheden. Zo kan je zelf Discourse Plugins installeren, gebruikers beheren en topic’s moderen. 

Je kan zelf via het Discourse controlepaneel je Discourse forum upgraden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je (eigen) plugins goed samenwerken met de nieuwste versie.

Het updaten van Discourse gaat zonder downtime en je gebruikers merken hier meestal niets van. 

In theorie kan je met gemak duizenden topics houden op het kleinste pakket maar hoe groter je forum wordt hoe meer opslag en snelheid je nodig hebt om je bezoekers een leuke en snelle ervaring op je forum te geven. Neem contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en een passend pakket kunnen opzetten. 

Wij hebben veel kennis van Discourse en de mogelijkheden van deze software en deze delen wij graag met jou, dus ja! Wij helpen je graag om je forum goed te beheren en te onderhouden. 

Jazeker! Wij regelen dat alles werkt, van domeinnaam tot server tot gekke DNS regeltjes waar niemand iets van snapt. We. Got. Your. Back. 

Vragen tijdens het bestellen? Wij zijn dagelijks bereikbaar op 020 89 500 45.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.