Wat krijg je bij Discourse hosting?

Een snelle en betrouwbaar Discourse forum zonder kopzorgen of trage website. Je besteld jouw Discourse hosting gemakkelijk in ons online controlepaneel. Je kiest je pakket en locatie van de server vervolgens zorgen wij dat je binnen een paar minuten direct aan je het bouwen van je online community kan beginnen. 

Wij zorgen dat alles goed werkt. En het niet goed werkt staan onze server technicus direct voor je klaar. 

Neem contact op

webhosting

Wij beheren je webhosting en server(s). Wil je een nieuwe database? Dat regelen wij! Nog een email account? Consider it done! Backupje terugzetten? Gaan we doen!

domeinnamen

Geen gedoe bij verschillende providers, alles bij een betrouwbare partij. Omdat wij je domeinnaam onze veilige omgeving beheren hoe je niet bang te zijn voor hackers of kwaadwillende. 

DNS

Een A-record hier en een CNAME daar, maar hoe zat dat nu met MX-priority? Geen gekloot met je DNS of de records. Wij zorgen dat alles goed ingesteld staat en altijd netjes blijft werken. 

Veelgestelde Discourse vragen

Krijg ik toegang tot de admin van het Discourse forum?

Zeker, het is jouw forum en jij beheert hier alles in, wij hebben geen login tot jouw software en kunnen deze ook niet herstellen als je deze kwijtraakt. 

Krijg ik een volledige Discourse installatie?

Ja je krijgt een volledige Discourse installatie met alle mogelijkheden. Zo kan je zelf Discourse Plugins installeren, gebruikers beheren en topic’s moderen. 

Hoe wordt mijn Discourse forum ge-update?

Je kan zelf via het Discourse controlepaneel je Discourse forum upgraden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je (eigen) plugins goed samenwerken met de nieuwste versie.

Het updaten van Discourse gaat zonder downtime en je gebruikers merken hier meestal niets van. 

Er zijn meerdere pakketten, welke past bij mij?

In theorie kan je met gemak duizenden topics houden op het kleinste pakket maar hoe groter je forum wordt hoe meer opslag en snelheid je nodig hebt om je bezoekers een leuke en snelle ervaring op je forum te geven. Neem contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en een passend pakket kunnen opzetten. 

Regelen jullie echt alles?

Jazeker! Wij regelen dat alles werkt, van domeinnaam tot server tot gekke DNS regeltjes waar niemand iets van snapt. We. Got. Your. Back. 

Assisteren jullie mij met Discourse vragen?

Wij hebben veel kennis van Discourse en de mogelijkheden van deze software en deze delen wij graag met jou, dus ja! Wij helpen je graag om je forum goed te beheren en te onderhouden. 

OVER ONS

He, wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een stel ICT vakidioten die blijkbaar heel goed zijn in hun werk (zie onze honderden positieve reviews). Wij beheren graag servers en vinden jouw IT knelpunt juist een uitdaging. Wij zorgen dat het allemaal werkt, hoe? Dat weten wij zelf soms ook niet meer. 

PRIJZEN?

Die staan hier niet

Iedere aanvraag is uniek en het standaardiseren van pakketten werkt niet altijd. Daarom bespreken wij graag samen de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen. Prijzen voor onze Discourse Hosting variëren tussen de 30 en 90 euro per maand

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.