Discourse Hosting

Met Discourse bouw je in een paar minuten een succesvolle online community. Open en beheer de topic’s, laat gebruikers gemakkelijk online aanmelden en groei je online community met minimale investering.

Managed Discourse

  • Wij beheren je Discourse server
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Gratis Cloudflare Premium CDN
  • Privacy domeinregistratie – whitelabel
  • Gratis DomainLock
  • Overzichtelijk dashboard met prestaties
  • Geen omkijken naar techniek

Discourse professionals

Een snelle en betrouwbaar Discourse forum zonder kopzorgen of trage website. Je besteld jouw Discourse hosting gemakkelijk in ons online controlepaneel. Je kiest je pakket en locatie van de server vervolgens zorgen wij dat je binnen een paar minuten direct aan je het bouwen van je online community kan beginnen. 

Wij zorgen dat alles goed werkt. En het niet goed werkt staan onze server technicus direct voor je klaar. 

Veelgestelde Discourse vragen

Zeker, het is jouw forum en jij beheert hier alles in, wij hebben geen login tot jouw software en kunnen deze ook niet herstellen als je deze kwijtraakt. 

Ja je krijgt een volledige Discourse installatie met alle mogelijkheden. Zo kan je zelf Discourse Plugins installeren, gebruikers beheren en topic’s moderen. 

Je kan zelf via het Discourse controlepaneel je Discourse forum upgraden. Zorg er natuurlijk wel voor dat je (eigen) plugins goed samenwerken met de nieuwste versie.

Het updaten van Discourse gaat zonder downtime en je gebruikers merken hier meestal niets van. 

In theorie kan je met gemak duizenden topics houden op het kleinste pakket maar hoe groter je forum wordt hoe meer opslag en snelheid je nodig hebt om je bezoekers een leuke en snelle ervaring op je forum te geven. Neem contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en een passend pakket kunnen opzetten. 

Wij hebben veel kennis van Discourse en de mogelijkheden van deze software en deze delen wij graag met jou, dus ja! Wij helpen je graag om je forum goed te beheren en te onderhouden. 

Jazeker! Wij regelen dat alles werkt, van domeinnaam tot server tot gekke DNS regeltjes waar niemand iets van snapt. We. Got. Your. Back. 

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.