WordPress hosting

Wij beheren de technische kant achter je WordPress website. Zo zorgen wij ervoor dat de server altijd veilig is en WordPress website’s lekker snel. Andere WordPress klanten bekeken ook Managed VPS, Managed Hosting, Bellen via VOIP en Serverbeheer.

WordPress professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare omgeving voor WordPress aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten. 

Waar de meeste bedrijven alleen domme hosting aanbieden helpen wij je ook graag met vragen over plugins, content of andere WordPress gerelateerde vragen.

Waarom Servermeister

Opgericht in 2008 met als focus voordelige serverbeheer aan te bieden voor bedrijven die te groot zijn om het zelf te doen, maar te klein voor een eigen afdeling. 

Onze dienstverlening is zo ingesteld dat bij downtime altijd direct wordt ingegrepen door een professional welke 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar beschikbaar is, dus ook ’s nachts en in het weekend. 

 

Neem direct contact op via
020 89 500 45

Veelgestelde vragen over WordPress

Wij beheren meerdere beveiligingsprotocollen zoals firewalls, dagelijkse back-ups, uptime controles en nog veel meer. Hierdoor weet je zeker dat je website altijd veilig en online is, zelfs tijdens drukte. 

Vanaf het PRO pakket krijg je een gratis testomgeving welke  je met een druk op de knop down of upload. Zo test je veilig op een afgeschermde omgeving die alleen jij kan zien. Wanneer je tevreden bent upload je met een druk op de knop je werk naar de live omgeving. 

Wij kunnen ook de updates van jouw WordPress websote doorvoeren, meestal is deze dienst gratis. Wil je liever zelf de updates doorvoeren geef dit dan aan ons door, dan houden wij hier rekening mee tijdens het opzetten van je server. 

Neem voor meer informatie contact met ons op

Iedere 12 uur maken wij een backup van je website en database. Deze bewaren wij 36 uur waarna deze wordt overschreven door een nieuwe backup, hier rekenen wij geen extra kosten voor. 

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Natuurlijk! Stuur je vraag in via het klantenpaneel en wij denken graag met je mee.

Vragen tijdens het bestellen? Wij zijn dagelijks bereikbaar op 020 89 500 45.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.