WordPress hosting

Wij beheren de technische kant achter je WordPress website. Zo zorgen wij ervoor dat de server altijd veilig is, je WordPress up-to-date (extra dienst) en beheren wij je backups. Daarnaast zullen wij jouw server zo optimaliseren dat je maximale snelheid krijgt met jouw WordPress installatie! Je kan kiezen uit server in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Singapore, Verenigde Staten en Rusland. Bekijk ook Managed VPS, Managed Hosting, Bellen via VOIP en Serverbeheer.

Voor al jouw vragen

Wij kennen WordPress als de beste. Heb je vragen over WordPress dan helpen wij je graag verder.

Inclusief updates

Geen gedoe met moeilijke updates. Wij regelen dit voor je en maken direct een backup voor als het toch fout gaat. 

Gratis verhuizen

Wij verhuizen je domeinnamen en WooCommerce, zonder problemen of dat je zelf hier iets van merkt.

WordPress professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare omgeving voor WordPress aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten. 

Waar de meeste bedrijven alleen domme hosting aanbieden helpen wij je ook graag met vragen over plugins, content of andere WordPress gerelateerde vragen. 

Wij beheren meerdere beveiligingsprotocollen zoals firewalls, dagelijkse back-ups, uptime controles en nog veel meer. Hierdoor weet je zeker dat je website altijd veilig en online is, zelfs tijdens drukte. 

Vanaf het PRO pakket krijg je een gratis testomgeving welke  je met een druk op de knop down of upload. Zo test je veilig op een afgeschermde omgeving die alleen jij kan zien. Wanneer je tevreden bent upload je met een druk op de knop je werk naar de live omgeving. 

Wij kunnen ook de updates van jouw WordPress websote doorvoeren, meestal is deze dienst gratis. Wil je liever zelf de updates doorvoeren geef dit dan aan ons door, dan houden wij hier rekening mee tijdens het opzetten van je server. 

Neem voor meer informatie contact met ons op

Iedere 12 uur maken wij een backup van je website en database. Deze bewaren wij 36 uur waarna deze wordt overschreven door een nieuwe backup, hier rekenen wij geen extra kosten voor. 

Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig.

Natuurlijk! Stuur je vraag in via het klantenpaneel en wij denken graag met je mee.

Stop met het verspillen van tijd

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving. Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hosting, domeinnamen, hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.


Wat mag je allemaal van ons verwachten?

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Voldoende dataverkeer

Onverwachts veel bezoekers op je site? Super! Maak je geen zorgen of je site beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer. Geniet van het succes zonder extra kosten.

Malware bestrijding

We scannen je sites  dagelijks op backdoors, malware en andere veiligheidsrisico’s. Eventuele lekken worden gedicht, is je software kwetsbaar krijg je een bericht.

Dagelijkse back-ups

Bij elke site krijg je standaard een gratis SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat is je site niet alleen veiliger, je krijgt meer vertrouwen van je bezoekers. 

Advies

Maak je geen zorgen over je data. Wij maken dagelijks een back-up van al jouw sites. Deze bewaren wij op een externe locatie en kunnen wij op verzoek terugzetten.

HTTP/2-ondersteuning

Met HTTP/2 worden alles tegelijkertijd ingeladen. Dit zorgt ervoor dat je website sneller laadt ten opzichte van eerdere versies van het protocol.

Incidentele problemen

In het weekend of in de avonduren staan we ook voor je klaar. Merk je dat er iets mis is met je server, bel dan het noodnummer. Ook als dit midden in de nacht gebeurt. 

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.