Bellen waar je ook bent

VOIP van Servermeister is bedoelt voor de nieuwe ondernemers die samen met hun personeel overal in de wereld willen werken en niet vast willen zitten aan een telefoon op kantoor. 

Pakket samenstellen Bekijk onze VOIP website call4less

Altijd bereikbaar

Kies zelf op welke telefoon en wanneer je bereikbaar wilt zijn. Stel dit makkelijk in, in ons dashboard.

Goedkoopste op de markt

Voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online VOIP en bellen is daarbij inbegrepen.

Meerdere nummers

Jij en je collega’s zijn bereikbaar op een of meerdere telefoonnummers. Handig als je meerdere afdelingen of merken hebt. 

Overzichtelijk beheersysteem

Beheer je volledige VOIP centrale vanuit je browser of op je telefoon. Geen moeilijke routings en instellingen, gewoon overzichtelijk en in mensentaal.

Direct aan de slag

Voordelen van bellen via VOIP?

je krijgt toegang tot een volledige telefooncentrale met alle features die je nodig hebt, allemaal in te stellen via een gemakkelijke webinterface, je computer of via je telefoon. Een dat betekent geen hardware, geen beveiligingsproblemen en geen investeringen.

Onze scherpe VOIP prijzen zijn gebaseerd op een overeenkomst van een jaar. Tussentijds schalen doen wij niet moeilijk over. 

Nee hoor, je mag natuurlijk ook je eigen nummer naar ons verhuizen. Een telefoonnummer is wel verplicht maar je hoeft niet voor ieder account een nieuw nummer af te nemen. Je kan deze namelijk over meerdere accounts delen. 

Wij hebben een handig paneel gebouwd waarmee je (bijna) alles zelf kan regelen. En mocht je er toch niet uitkomen kan je altijd een live-chat starten met een van onze collega’s die je graag weer snel op weg helpen. 

We vertellen je graag over de mogelijkheden die VoIP telefonie voor jouw bedrijf biedt. De voordelen die wij ervaren zijn:

  • Een lagere telefoonnota, gemiddeld tot wel 50% minder betalen
  • Je kunt zelf alles eenvoudig instellen, regelen en aanpassen
  • Alles is inzichtelijk, van de factuur tot statistieken over bereikbaarheid

Meer weten over VoIP telefonie of overstappen? Aarzel niet om ons te bellen of mailen! We staan graag voor je klaar.

Hele dagen aan een bureau werken is niet meer van deze tijd. Met onze speciale apps voor iOS en Android kun je je smartphone gebruiken om met je vaste zakelijke nummer uit te bellen en gebeld te worden. Schakelen tussen je bureautoestel, mobiele telefoon of werkplek thuis?

Dit is met één klik in je app of browser plugin geregeld. Zo ben je nog beter bereikbaar, waar en wanneer jij wilt.

Waarom VOIP bij ons?

Lekker mobiel zijn, dat is onze insteek. Maar wil je graag een vaste telefoon op je bureau hebben staan dan kan dat en die krijg je er gratis bij. 

Alles vanuit een portal

Bestel je VOIP telefoon gemakkelijk in onze webshop of het online portaal. De telefoon wordt volledige voorgeïnstalleerd geleverd. 

Uitgebreid aanbod

Wij bieden meerdere VOIP toestellen waaronder van de merken Cisco, Gigaset, Grandstream, Yealink, Linksys en Plantronics.

Zero-touch installatie

Wij stellen je hardware volledig in waarna deze gemakkelijk kan worden geïnstalleerd zonder teveel technische kennis.  

Uitstekende service

Ons (interne) ondersteuningsteam helpt jou graag verder, via de telefoon, chat, email en zelfs op locatie. Geen nummertjes maar directe persoonlijke hulp. 

Een van onze beloftes zijn transparante prijzen

Bellen zonder kopzorgen en alles zelf te beheren in een gemakkelijk online portaal, daar staan wij voor. 
Nationaal €0,022 p.m / 088/085 €0,022 p.m / Mobiel €0,089 p.m / Start gesprek €0,03 per gesprek.

Wat kan er allemaal?

Direct aan de slag

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.