Bellen waar je ook bent

VOIP van Servermeister is bedoelt voor de nieuwe ondernemers die samen met hun personeel overal in de wereld willen werken en niet vast willen zitten aan een telefoon op kantoor. 

Altijd bereikbaar

Kies zelf op welke telefoon en wanneer je bereikbaar wilt zijn. Stel dit makkelijk in, in ons dashboard.

Goedkoopste op de markt

Voor een vast bedrag per maand gebruik je alle mogelijkheden van onze online VOIP en bellen is daarbij inbegrepen.

Meerdere nummers

Jij en je collega’s zijn bereikbaar op een of meerdere telefoonnummers. Handig als je meerdere afdelingen of merken hebt. 

Goedkoop (internationaal) bellen via VOIP

Wij weten als geen ander hoe het is om ineens op een andere plek te moeten werken. Toch moet je altijd en overal bereikbaar zijn voor klanten en collega’s. Onze VOIP oplossing is gebouwd om het nieuwe werken, waarbij iedere dag anders kan zijn. 

VOIP klant worden?
Zo werken wij

VOIP klant worden bij ons is super makkelijk en wij proberen zoveel mogelijk voor te bereiden. In theorie hoef je alleen zelf onze instellingen toe te voegen en voila, welkom bij Servermeister

Hoe lang zijn jullie VOIP contracten?

Onze scherpe VOIP prijzen zijn gebaseerd op een overeenkomst van een jaar. Tussentijds schalen doen wij niet moeilijk over. 

Moet ik een nummer kopen?

Nee hoor, je mag natuurlijk ook je eigen nummer naar ons verhuizen. Een telefoonnummer is wel verplicht maar je hoeft niet voor ieder account een nieuw nummer af te nemen. Je kan deze namelijk over meerdere accounts delen. 

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Wij hebben een handig paneel gebouwd waarmee je (bijna) alles zelf kan regelen. En mocht je er toch niet uitkomen kan je altijd een live-chat starten met een van onze collega’s die je graag weer snel op weg helpen. 

Waarom VOIP bij ons?

Lekker mobiel zijn, dat is onze insteek. Maar wil je graag een vaste telefoon op je bureau hebben staan dan kan dat en die krijg je er gratis bij. 

Alles vanuit een portal

Bestel je VOIP telefoon gemakkelijk in onze webshop of het online portaal. De telefoon wordt volledige voorgeïnstalleerd geleverd. 

Uitgebreid aanbod

Wij bieden meerdere VOIP toestellen waaronder van de merken Cisco, Gigaset, Grandstream, Yealink, Linksys en Plantronics.

Zero-touch installatie

Wij stellen je hardware volledig in waarna deze gemakkelijk kan worden geïnstalleerd zonder teveel technische kennis.  

Uitstekende service

Ons (interne) ondersteuningsteam helpt jou graag verder, via de telefoon, chat, email en zelfs op locatie. Geen nummertjes maar directe persoonlijke hulp. 

Een van onze beloftes zijn transparante prijzen

Bellen zonder kopzorgen en alles zelf te beheren in een gemakkelijk online portaal, daar staan wij voor. 
Nationaal €0,022 p.m / 088/085 €0,022 p.m / Mobiel €0,089 p.m / Start gesprek €0,03 per gesprek.


Stap 1 van 3

33%
  • Met een VOIP account beheer je jouw persoonlijke dashboard. Per account krijg je toegang tot een fysieke VOIP aansluiting. Bellen zonder kopzorgen en alles zelf te beheren in een gemakkelijk online portaal, daar staan wij voor.
    Prijs: € 10 Aantal:
  • Telefoonnummers

    Elk type telefoonnummer geeft een ander verwachtingspatroon. Kies voor professionele 0800 of nationale 085 uitstraling.
  • Prijs: € 5 Aantal:
  • Prijs: € 5 Aantal:
  • Prijs: € 35 Aantal:
  • € 0

Wat krijg je allemaal?

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.