Domeinregistratie

Bescherm je domeinnaam met onze domeinnaam-service
en registreer vrije domeinnaam-extensies voordat een ander dat doet

Je registreert je domeinnaam 24 uur per dag, 7 dagen per week via ons portaal.

Het maakt niet uit waar je domeinnaam staat, je kan deze gemakkelijk doorsturen.

In ons portaal bieden wij de meeste domeinnamen tegen inkoopprijs aan.

Domeinregistratie in Nederland

Een website is niets zonder pakkende domeinnaam. Zorg daarom altijd dat je jouw domeinnaam registreert bij een erkende domeinnaamregistar.

Honderden bedrijven kiezen ervoor om hun domeinnamen bij Servermeister te beheren en voor Managed Domains te kiezen. Met Managed Domains ben je altijd zeker van de beste DNS instellingen, maak je direct gebruik van het het Premium pakket van Cloudflare en staat onze helpdesk altijd voor je klaar. 

Ons aanbod serverbeheer

Neem direct contact op via
020 89 500 45

Domein professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare domeinregistratie aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten. 

Met de keuze uit meer dan 300 domeinextensies zoals .nl, .eu en .com weet je zeker dat je bij ons je favoriete domeinnaam altijd kan vastleggen. 

Ja, domeinnamen doorsturen is gratis en zit standaard bij iedere domeinnaam die je bij ons registreert. 

Als je domeinnaam op dit moment nog bij een andere partij staat, dan is het alleen mogelijk deze naar ons toe te verhuizen wanneer je ook in het bezit bent van een zogeheten ‘verhuistoken’. Deze verhuiscode vul je in tijdens de bestelling van je domeinnaam of stuur je handmatig door naar ons zodat wij het gratis voor je regelen.

Wij bieden onze klanten tevens een gratis verhuisservice, waarbij wij de complete website verhuizing voor jou in orde maken. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Een nieuwe domeinnaam registeren is super simpel en kan je gemakkelijk online regelen. 

  1. Je vult de domeinnaam hierboven in, ons systeem controleert of deze niet vrij is om te worden geregistreerd. 
  2. Je vult je contactgegevens in en betaald de kosten voor registratie. 
  3. Je domeinnaam is na een paar uur actief en je kan direct beginnen een website te bouwen. 

Je domeinnaam wordt automatisch ‘gelocked’. Door een lock op je domeinnaam te plaatsen kan deze niet meer worden verhuisd zonder dat een van onze techneuten deze lock opheft. Dus zelfs met de verhuiscode kan de domeinnaam niet worden verhuisd zonder toestemming van je account manager. 

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een domeinnaam. Het begint allemaal bij een domeinnaam. Met een domeinnaam waaraan u uw website heeft gekoppeld maakt u duidelijk wat u te bieden heeft. Een domeinnaam is de eerste indruk voor uw klant of bezoeker. Bijna ieder land heeft tegenwoordig zijn eigen domein extensie. Bij ons kunt u voor bijna elk domein extensie terecht. Bij het registreren kunt u kiezen uit een beheerde domeinregistratie door ons of u kunt uw eigen DNS van uw domein beheren. Eli Domains biedt u transparante prijzen bij de registratie van domeinnamen. Geen verborgen kosten bij uw domeinnaam registratie, maar gewoon heldere, duidelijke en transparante prijzen. En dat geldt voor zowel het startjaar als de opvolgende jaren dat u bij ons klant bent!

Nee hoor, je kan bij ons alleen je domeinnaam registreren en dan bij een andere provider je website ‘hosten’. Wanneer je website bij een andere IT dienstverlener staat kunnen wij je niet helpen met vragen over je website of email. Alleen diensten die volledig bij ons worden afgenomen kunnen onze volledige ondersteuning krijgen. 

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.