Domeinnaam registreren

Goedkope domeinregistratie bij een erkend IT bedrijf? Onze dienstverlening is erop gericht om jou op hosting-gebied zoveel mogelijk te ontlasten. In de praktijk zien wij namelijk dat IT managers voornamelijk bezig zijn met het operationeel beheer en daardoor weinig toekomen aan innovatie en systeemontwikkeling. Door een samenwerking aan te gaan met Servermeister proberen wij zoveel mogelijk hosted diensten managed aan te bieden. Denk hierbij aan Managed VPS, Managed Hosting, Bellen via VOIP en Serverbeheer.

In een dashboard

Registreer, verhuis en beheer al jouw domeinnamen in een overzichtelijk dashboard met live hulp van onze techneuten.

DNS Management

Beheer je domeinnaam met onze CloudFlare integratie. Verander live de DNS + een gratis CDN voor een snellere website.

Gratis verhuizen

Wij verhuizen je domeinnamen gratis naar Servermeister, zonder problemen of dat je zelf hier iets van merkt.

Domein professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare domeinregistratie aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten. 

Met de keuze uit meer dan 300 domeinextensies zoals .nl, .eu en .com weet je zeker dat je bij ons je favoriete domeinnaam altijd kan vastleggen. 

Ik wil mijn domeinnaam doorsturen

Ja, domeinnamen doorsturen is gratis en zit standaard bij iedere domeinnaam die je bij ons registreert. 

Hoe kan ik een domeinnaam verhuizen?

Als je domeinnaam op dit moment nog bij een andere partij staat, dan is het alleen mogelijk deze naar ons toe te verhuizen wanneer je ook in het bezit bent van een zogeheten ‘verhuistoken’. Deze verhuiscode vul je in tijdens de bestelling van je domeinnaam of stuur je handmatig door naar ons zodat wij het gratis voor je regelen.

Wij bieden onze klanten tevens een gratis verhuisservice, waarbij wij de complete website verhuizing voor jou in orde maken. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Hoe registreer ik een nieuwe domeinnaam?

Een nieuwe domeinnaam registeren is super simpel en kan je gemakkelijk online regelen. 

  1. Je vult de domeinnaam hierboven in, ons systeem controleert of deze niet vrij is om te worden geregistreerd. 
  2. Je vult je contactgegevens in en betaald de kosten voor registratie. 
  3. Je domeinnaam is na een paar uur actief en je kan direct beginnen een website te bouwen. 
Is mijn domeinnaam veilig?

Je domeinnaam wordt automatisch ‘gelocked’. Door een lock op je domeinnaam te plaatsen kan deze niet meer worden verhuisd zonder dat een van onze techneuten deze lock opheft. Dus zelfs met de verhuiscode kan de domeinnaam niet worden verhuisd zonder toestemming van je account manager. 

Wat is een domeinnaam?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een domeinnaam. Het begint allemaal bij een domeinnaam. Met een domeinnaam waaraan u uw website heeft gekoppeld maakt u duidelijk wat u te bieden heeft. Een domeinnaam is de eerste indruk voor uw klant of bezoeker. Bijna ieder land heeft tegenwoordig zijn eigen domein extensie. Bij ons kunt u voor bijna elk domein extensie terecht. Bij het registreren kunt u kiezen uit een beheerde domeinregistratie door ons of u kunt uw eigen DNS van uw domein beheren. Eli Domains biedt u transparante prijzen bij de registratie van domeinnamen. Geen verborgen kosten bij uw domeinnaam registratie, maar gewoon heldere, duidelijke en transparante prijzen. En dat geldt voor zowel het startjaar als de opvolgende jaren dat u bij ons klant bent!

Moet ik ook hosting bij jullie afnemen?

Nee hoor, je kan bij ons alleen je domeinnaam registreren en dan bij een andere provider je website ‘hosten’. Wanneer je website bij een andere IT dienstverlener staat kunnen wij je niet helpen met vragen over je website of email. Alleen diensten die volledig bij ons worden afgenomen kunnen onze volledige ondersteuning krijgen. 

Stop met het verspillen van tijd

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving. Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hosting, domeinnamen, hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.