Managed Email

Emailen word steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Zo kan een gemiste email al snel grote gevolgen hebben. Managed email betekend het uit handen geven van alle zaken rondom je mailbox. Zo beheren wij alle zaken op de achtergrond zodat jij overal ter wereld onbezorgd kan emailen. 

Managed G Suite

Servermeister is partner van Google Suite en helpt bij de migratie, het onderhoud en beheren van Google’s email-dienst. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor nieuwe en bestaande Google Suite gebruikers. 

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange voor degene die geen eigen Exchange mailserver wil draaien. Dit scheelt namelijk enorme kosten. De dienst wordt in de cloud van Microsoft gehost op Europese servers. 

Zoho One

Leid uw gehele bedrijf met meer dan veertig geïntegreerde toepassingen. Met Zoho One kunt u bedrijfsprocessen in uw hele bedrijf beheren, verbinden en automatiseren. Ervaar het besturingssysteem voor bedrijven.

Neem contact met ons op over email vragen

Het doel van Servermeister is om al jouw IT zorgen uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk overal ter wereld kan werken. Wij doen dit met slimme oplossingen zoals hosted email. Wij onderzoeken graag hoe wij kunnen helpen met deze slimme tools te integreren in een bestaande of nieuwe organisatie.