Tijdelijk of voor altijd extra hardware nodig?

Huur je IT apparatuur tegen een vast bedrag per maand

Uitgebreid assortiment

Verhuur van laptops en pc’s tot servers en printers; alles direct uit eigen voorraad.

Tijdelijk of langere periode

Wij kunnen ad-hoc hardware leveren zoals servers, laptops of andere IT apparatuur. Met korte of lange contractperiode.

Inclusief onderhoud

Bij al onze huurcontracten zit standaard ondersteuning op de hardware. Bestel extra service for ease of mind. 

Servers, storage en networking huur je tegen een voordelig maandbedrag. De hardware van verschillende A-merken is van één week tot enkele maanden te huur. Ben je op zoek naar een oplossing voor langere termijn? Dan sluit Hardware as a Service (HAAS) sluit hier prima op aan en betaal je gewoon per maand voor de hardware die je op dat moment nodig hebt.

Server(s) huren

Dell, HP, Supermicro, Sun, IBM en meer.

Lees alles over het huren of leasen van SERVERS

Laptop huren

Van Apple tot Dell en HP + ondersteuning

Randapparatuur huren

Stel een pakket naar keuze samen

Een vaste aanbieder

Wij leveren een totaalpakket aan ICT-mogelijkheden. Van laptops, tablets, printers, netwerkproducten, presentatieapparatuur tot een compleet serverpark. Voor kleine aantallen of in grote volumes. 


Stop met het verspillen van geld.

Vast bedrag per maand

Nooit meer omkijken naar je IT apparatuur. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Breid zonder teveel kosten je bedrijf uit met de nieuwste hardware op locatie of in het datacenter. En beheer deze hardware zelf of laat onze technici deze voor je beheren en dat allemaal voor één vast bedrag per maand.

Hardware as a Service (HaaS)

Hardware vraagt om een flinke investering. Kies je voor Hardware as a Service (HaaS), dan hoef je geen grote investeringen te doen of drie jaar aan financial lease vast te zitten. Je betaalt gewoon per maand voor het gebruik van je hardware, niet voor het bezit. Met deze flexibele oplossing kun je ook gemakkelijk hardware op- of afschalen.

Wat andere van onze service vinden

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Veelgestelde vragen

Nee. Samen met een van onze consultants stellen wij een lijst met benodigde hardware op. Wij zullen deze binnen enkele dagen op locatie leveren. Je betaald per maand en krijgt een flexibel contract. 

Voorbeeld;

1 – Je server ga na een handmatige reboot niet meer aan omdat de voeding is doorgebrand. Dit valt onder onze service en wij sturen kosteloos de hardware op die vervangen moet worden. 

2 – Je hebt een Macbook van ons gehuurd en gooit hier koffie over. Hier zijn er twee opties, als je een SLA (Service Level Agreement) hebt afgesloten die ook eigen-schuld dekt sturen wij 24 uur na ontvangst van de defecte Macbook een nieuwe op. Als je geen extra service hebt gekocht bekijken wij dit per case, als dit aan het begin van je huurperiode gebeurd zal er een boetebedrag worden gerekend, zit je al een tijd bij ons dan rekenen wij vaak niets uit coulance. 

Je mag de hardware overal in de EU naartoe nemen. Grote hardware zoals servers staan vaak in een onbeheerd datacenter, hier moeten wij op de toegangslijst worden gezet. Laptops en telefoons mag je overal mee naartoe nemen. 

Ja! Kijk op onze pagina over serverbeheer hoe wij dit aanbieden in gemakkelijke maandbedragen waarbij je altijd weet waar je aantoe bent.