Zorgeloze webhosting

Met Managed Hosting wordt de implementatie en het totale onderhoud van het systeem en de software op uw server verzorgd. Hiermee nemen we alle operationele lasten tot aan uw applicatie uit handen. Dat scheelt tijd, kosten en zorgen.

Onze verschillende caching niveaus, hoogwaardige infrastructuur en contentbezorgingsnetwerk (CDN) zorgen ervoor dat je website soepel loopt en kan omgaan met pieken in het verkeer. Of het nu tijdens een beursactiviteit is of nadat je een persverklaring hebt afgegeven of nadat je een fortuin hebt uitgegeven aan dagelijkse advertenties. Het maakt niet uit op welk apparaat of hoe groot de website is, wij zorgen ervoor dat alles snel werkt.

Waarom Servermeister

Meer dan webhosting

Organisaties die meer willen dan reguliere hostingdiensten, maar op zoek zijn naar een professionele omgeving voor hun online dienstverlening, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij leveren professionele zakelijke diensten met uitgebreide en flexibele technische mogelijkheden, optimale beschikbaarheid en professionele ondersteuning.

Managed hosting is hetzelfde als normale hosting alleen zonder kopzorgen om je database, beveiliging of hackers. Wij zorgen dat alles goed en snel werkt en mocht er toch iets gebeuren dan zorgen wij ervoor dat het snel wordt opgelost.

Transparante vanaf prijzen

WooCommerce
€30
Per maand inclusief domeinnaam
20GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
7 dagen backups
Anti-Virus
Spamfilter
RocketWP licentie
WooCommerce hosting
VPS
€100
Per maand inclusief Plesk
2 vCPU's
4GB RAM
150GB opslag
5 TB dataverkeer?
Plesk?
WordPress hulp?
Serverbeheer
VPS hosting
Serverbeheer
€39,99
Ma-Vrij ondersteuning voor je server
Ma - Vrij (10:00 - 16:00)
Response 6 uur
Email support
Maandelijkse updates
eCommerce advies?
Plesk, Directadmin en CPanel
Ondersteuning op applicaties
Serverbeheer

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.