Zorgeloze webhosting

Met Managed Hosting wordt de implementatie en het totale onderhoud van het systeem en de software op uw server verzorgd. Hiermee nemen we alle operationele lasten tot aan uw applicatie uit handen. Dat scheelt tijd, kosten en zorgen.

Onze verschillende caching niveaus, hoogwaardige infrastructuur en contentbezorgingsnetwerk (CDN) zorgen ervoor dat je website soepel loopt en kan omgaan met pieken in het verkeer. Of het nu tijdens een beursactiviteit is of nadat je een persverklaring hebt afgegeven of nadat je een fortuin hebt uitgegeven aan dagelijkse advertenties. Het maakt niet uit op welk apparaat of hoe groot de website is, wij zorgen ervoor dat alles snel werkt.

Waarom Servermeister

Meer dan webhosting

Organisaties die meer willen dan reguliere hostingdiensten, maar op zoek zijn naar een professionele omgeving voor hun online dienstverlening, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij leveren professionele zakelijke diensten met uitgebreide en flexibele technische mogelijkheden, optimale beschikbaarheid en professionele ondersteuning.

Managed hosting is hetzelfde als normale hosting alleen zonder kopzorgen om je database, beveiliging of hackers. Wij zorgen dat alles goed en snel werkt en mocht er toch iets gebeuren dan zorgen wij ervoor dat het snel wordt opgelost.

Transparante prijzen

Business
€99 per jaar
inclusief .nl of .be domeinnaam
50GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
7 dagen backups
Anti-Virus
Webmail
Spamfilter
Professional
€199 per jaar
inclusief .nl of .be domeinnaam
10GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
7 dagen backups
Anti-Virus
Webmail
Spamfilter
WordPress hulp?
Business
€299 per jaar
inclusief .nl of .be domeinnaam
Alles van Professional +
20GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL certificaat
7 dagen backups
Anti-Virus
Webmail
Spamfilter
eCommerce advies?

Inbegrepen bij alle managed hostingpakketten

Backups

Wij maken elke dag meerdere backups die je zelf kan terugzetten

Met Easy Back-ups kun je zorgeloos aan de slag. In één klik heb je namelijk een volledige back-up gemaakt van je website. Easy Back-ups bieden het vertrouwen om naar hartenlust nieuwe dingen te proberen en te experimenteren. Jij hebt de controle en vrijheid om met je website te doen wat jij wilt.

Je Easy Back-up is ook in één klik weer teruggezet en je website wordt snel weer in zijn originele staat hersteld. De Easy Back-up blijft bestaan, zodat je altijd terug kan naar je vertrouwde situatie. Een beter punt bereikt? Dan heb je zo weer een nieuwe Easy Back-up gemaakt.

Composer

Standaard composer in je hostingpakket

Composer is een dependancy manager in PHP. Met een dependancy manager kun je diverse externe libraries installeren/updaten waar jouw website gebruik van maakt. Normaliter moet je deze libraries eerst apart downloaden en op je webruimte plaatsen maar dit maakt Composer dus een stuk makkelijker.

Dit stel je dan in d.m.v. het bestand composer.jason. Wanneer je vervolgens via SSH het commando composer install aanroept, dan zal composer alle libraries die je hebt aangegeven installeren. Je kunt ook alle libraries updaten door composer update aan te roepen.

Automatisch software installeren

Installeer honderden apps met Installatron

Is het vinden van je database gegevens en het uploaden van je config.php niets voor jou? Dan moet je Installatron proberen; met installatron installeer je met een druk op de knop je favoriete software zoals WordPress, Laravel, PrestaShop, WooCommerce of Magento. En het mooiste is, Installatron update je pakket ook periodiek, no more update trouble anymore!

Spamfilter & Virusscanner

Spamfilter & Virusscanner standaard bij ieder hostingpakket

De allergrootste ergernis op het gebied van email zijn momenteel de enorme hoeveelheid ongevraagde emailberichten die dagelijks in iedere mailbox worden afgeleverd. Bijna de helft van al het emailverkeer in de wereld is ongevraagd (SPAM). Met een emailaccount bij eli.nl is dat nu verleden tijd!

Met ons e-mailpakket beschik je standaard over webmail, een spamfilter en virusscanner en kun je onbeperkt e-mailadressen aanmaken.

Softaculous instalalties

Installeer gratis 350 populaire scripts met Softaculous

Softaculous wordt standaard geleverd op al onze webhostingpakketten. Softaculous is net zoals Installatron een automatische installer voor populaire systemen zoals WordPress, Magento, Drupal of WooCommerce.
Naast het automatisch installeren onderhoud Softaculous ook de software door deze constant te updaten naar de meest recente versie. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken om de veiligheid van jouw website.

Redis Cache Hosting

Maak je website sneller door Redis Cache hosting

De meeste mensen zullen Redis cache nog niet kennen, vandaar leggen we het graag uit voor je. Redis is een caching tool waarmee je een website of webshop een heel stuk sneller kunt maken. Het schrijft namelijk cache data(veelgebruikte data) weg naar een externe server die supersnel te bereiken en lezen is. Hierdoor hoeft jouw website of webshop niet elke keer alle data opnieuw te berekenen maar kan het deze snel uit de Redis cache halen. Dit geeft een ontzettende boost aan jouw website of webshop.

Meerdere PHP versies

Switch gemakkelijk tussen PHP versies: 4+, 5+, 7+

Wij bieden momenteel vijf verschillende versies aan: van PHP 5.3 tot en met PHP 7.+. PHP zit al jaren standaard inbegrepen in de webhostingpakketten. Deze scripttaal stelt je in staat om dynamische sites en applicaties te draaien. Je hoeft je geen zorgen te maken over onveilige oudere PHP versies want wij hebben zelf beveiligingsupdates geschreven.

MySQL Databases

Standaard MySQL in je hostingpakket

Website’s worden gecompliceerder en databases groter. Terwijl onze concurrenten nog rekenen per database en sommige dit zelfs als extreme luxe zien geven wij MySQL gewoon gratis bij ieder hostingpakket. Tegenwoordig heeft iedere website een database nodig en wij snappen dat.
Naast MySQL geven wij ook gratis Redis en Memcached.

Memcached Hosting

Maak je website sneller met Memcached hosting

Het idee van Memcached is eigenlijk een zeer snelle manier van cachen waarbij je data via de key->value manier opslaat. Je slaat niet alle data hierin op, maar enkel de veelgevraagde data die keer op keer weer van belang is. Doordat het systeem deze data niet helemaal opnieuw hoeft te berekenen, maar uit het zeer snelle memory kan halen, zal dit een enorme boost geven aan de laadtijd van de website of webshop. Wij leveren als een van de weinige hostingpartijen gratis Memcached bij ieder pakket.

Gratis SSL certificaat

Alle SSL certificaten van 1 leverancier

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de datastroom tussen de website en de bezoeker niet leesbaar is voor anderen. Vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) kan gestolen worden. Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat je op de goede website zit maar in werkelijkheid zit je op een vervalste website waardoor je gevoelige informatie weggeeft aan criminelen. SSL geeft een website identiteit.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.