WordPress hulp

Wanneer je website niet werkt staat je hele bedrijf stil. Gelukkig kan je bij Servermeister altijd terecht voor je WordPress problemen of vragen. Wij fixen het snel, voordelig en professioneel. 

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om al jouw WordPress vragen te beantwoorden.

Het maakt niet uit waar je WordPress website staat, we helpen je altijd en overal. 

Wij kunnen tegen een voordelig tarief eenmalig helpen of met grote korting maandelijks.

WordPress hulp in Nederland

WordPress hulp nodig? Je hebt een WordPress website en je hebt direct WordPress support nodig? Het internet staat vol met gratis hulp, maar je weet dan niet zeker of je het wel goed doet. In deze gevallen is het altijd beter om een WordPress Expert in de armen te nemen, wij kunnen je altijd verder helpen. Standaard kost WordPress hulp €69,- (excl btw). Het is ook mogelijk om een voordelig abonnement te nemen en krijg altijd hulp.

Onze WordPress diensten

Neem direct contact op via
020 89 500 45

WordPress professionals

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare WordPress ondersteuning aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar uurtarief en de mogelijkheid op een voordelig abonnement voor WordPress hulp. 

Met een team aan WordPress Experts ben je verzekerd van een snelle, voordelige en professionele oplossing. 

Neem dan direct contact met ons op, je krijgt direct een expert aan de lijn.

Als je website offline is kan het ook aan de hostingprovider liggen, wij kunnen dit direct voor je controleren. 

Het is ook mogelijk om een WordPress onderhouden-abonnement te nemen. Zo wordt je website iedere maand ge-update en hoef je je nooit zorgen te maken om versies van bezoekers of inkomsten. 

WooCommerce is een plugin voor WordPress waarmee je gemakkelijk een online webwinkel opzet. Het instellen en onderhoud van WooCommerce is een stuk lastiger en heb je echte WooCommerce experts voor nodig. Gelukkig hebben wij die en staan wij klaar voor al jouw WooCommerce vragen. 

Tuurlijk, zonder goede SEO (Search Engine Optimalisation) ga je nooit bezoekers en omzet via je website krijgen. Wij kunnen je helpen met het instellen van je zoekwoorden of plugins die ervoor zorgen dat je zoekmachine score al snel zal verbeteren. 

Wij helpen iedereen die een WordPress probleem heeft, ook als deze website of webshop niet via ons gehost wordt. 

Wil je een snellere WordPress website? Dan is onze Managed Hosting de oplossing. Wanneer je website/webshop op onze servers staat ben je altijd verzekerd van een snelle, spam-vrije en geupdate website die altijd online is. 

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.