binnen of buitenshuis

Netwerk monitoring

Check check, alles online. 

Voor maar €10 per maand

Wat is netwerk monitoring?

Dag en nacht monitort onze software jouw netwerk zodat problemen direct worden gedetecteerd en je niet onnodig offline bent. Onze crash-rapporten geven meer inzicht in de problemen welke direct voor de crash ontstonden. Wij monitoren jouw netwerk in de cloud en via de firewall. Zelfs je wifi thuis kunnen wij doormeten. 

Als jouw systemen en servers staan in een overzichtelijk dashboard. Blader door actieve processen en stel meldingen in. 

Onze server monitoring kan geheel worden aangepast naar de wensen van jouw IT-afdeling.

Maak rapporten met:

  • Beschikbaarheid analyse
  • Busy hours (drukke tijden op de server)
  • Health
  • Performance

Krijg een uitgebreid rapport toegestuurd wanneer de server offline gaat. Of stel een eigen rapport samen met thresholds.

In staat zijn om snel achter server downtime te komen, is cruciaal. Wij bieden een ruime hoeveelheid aan aanpasbare dashboards, data filters, en exporteerbare/inplanbare rapporten, zodat uw team direct aan de slag kan gaan om de oorzaak van problemen op te lossen.

Met het uitgebreide monitoringssysteem van Servermeister wordt uw omgeving 24×7 in de gaten gehouden. Mogelijke afwijkingen worden actief gesignaleerd, gedocumenteerd en onderzocht. Dat stelt ons in staat om uw systemen in top conditie te houden.

Statistieken voor nerds

Met onze monitoring software krijg je inzage in eventuele bottlenecks van jouw systeem. Zie in een opslag waar je performance winst kan halen en waar je misschien zou moeten downgraden. 

Netwerk monitoring

Met onze On-Premise Poller is het mogelijk je netwerk gehele netwerk te monitoren. Zo zie je in een oogopslag wanneer een belangrijke router niet goed functioneert of wanneer een computer in het werkwerk veel dataverkeer verbruikt. Dit kan binnen en buiten je netwerk worden gemonitord.

Server monitoring

Server monitoring informeert je over uitvallen en volgt de prestaties jouw servers. Dankzij onze analyses bespaar je tijd in het oplossen van problemen. Voeg serverbeheer toe zodat ons team direct kan ingrijpen, ook als je er zelf niet bent.

Website monitoring

Controleer de prestaties van je websites en internetservices als DNS, FTP, SSL, SMTP, POP, URL’s, API’s en HTTPS. Dankzij schermafbeeldingen en hercontroles vanuit meerdere locaties zijn onze waarschuwingen en rapporten betrouwbaar.

Na alle ellende en uitermate slechte support en bereikbaarheid van onze vorige provider is het een verademing om met ServerMeister te werken. De installatie en begeleiding verliepen uitstekend en ook nu nog staan zij altijd direct voor ons klaar met een uitstekende support en advies, chapeau!

Anton Koot

Ik ben onlangs begonnen met mijn eerste website en ik zat daarom met veel vragen en dingen waar ik tegenaan liep. Zij zijn altijd bereid geweest mij te helpen en daarnaast waren zij ook altijd goed bereikbaar. Het systeem werkt voor mij ook erg prettig, kortom een hele fijne partij om mee te werken!

Anneloes 

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: info@servermeister.nl

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]