Wij doen het net even anders

Door onze Amsterdamse mentaliteit en snel handelen

lossen wij jouw IT problemen meestal direct op

Wat zeggen onze klanten

Lang lang geleden

Een lang verhaal, maar dan kort; Wij begonnen in 2008 met het aanbieden van serverbeheer voor hostingpartijen zodat zij zich weer konden focussen op te hoge prijzen vragen. Na een tijd merkte wij een zwaar tekort aan IT kennis in het MKB en zo gezegd, zo gedaan. Nu zijn wij een van de grootste IT beheerders van Nederland en bieden wij niet alleen meer beheer aan maar kan je ook je IT apparatuur bij ons huren, tof toch? Lees hieronder wat en wie wij zijn. 

We zijn betrouwbaar

Doordat we ons onophoudelijk concentreren op R&D en steeds de nieuwste technologieën omarmen, geven we onze klanten waar voor hun geld.

We zijn snel

Dankzij onze techneuten en een breed scala aan oplossingen kunnen we een groot aantal diensten leveren. Van Hosting tot Cloud en Serverbeheer.

We zijn flexibel

Op basis van deze ingrediënten helpen wij u de beste infrastructuur te kiezen voor elke workload, –zowel nu als later, altijd afgestemd op uw behoeften.

We hebben bewijs

Sinds 2008 ondersteunen we bedrijven in allerlei industrieën, waaronder enkele van ’s werelds grootste, meest gerespecteerde ondernemingen.

Laten we samenwerken

Vertel ons jouw probleem dan vertellen wij onze oplossing

Oke øke, ik laat mij helpen