Managed VPS Hosting

Met Managed VPS zorgen wij niet alleen voor je Virtuele Server maar ook voor het besturingssysteem daar hierop werkt. Zo zorgen wij ervoor dat je systeem altijd optimaal functioneert en perfect aansluit op jouw wensen. 

Een managed server heb je nodig wanneer je websites altijd moeten werken en supersnel moeten laden en je zelf niet bezig wil zijn met serverbeheer. Een Managed VPS wordt veel gebruikt door bedrijven met grote en belangrijke websites die geen shared hosting willen vanwege hoge eisen aan snelheid en uptime.

Waarom Servermeister

  • Serverbeheer specialisten sinds 2008
  • Voordelige VPS maandabonnementen
  • Zelf geen omkijken meer naar je server
  • Uitgebreide technische kennis, ook beschikbaar voor advies
  • Direct geholpen bij downtime of escalaties
  • 365 dagen, 24 uur per dag bereikbaar – ook ’s nachts
  • Best beoordeelde serveerbeheerders volgens TrustPilot
Features

vCPU's

RAM (MB)

Opslag (GB)

Premium dataverkeer (TB)

M4

vCPU's: 2

MB RAM: 4.096

GB SSD opslag 150

TB dataverkeer: 5

€100

Aanvragen
M8

vCPU's: 4

MB RAM: 8.192

GB SSD opslag 300

TB dataverkeer: 10

€220

Aanvragen
M16

vCPU's: 4

MB RAM: 16.384

GB SSD opslag 300

TB dataverkeer: 15

€400

Aanvragen
M24

vCPU's: 6

MB RAM: 24.576

GB SSD opslag 500

TB dataverkeer: 20

€600

Aanvragen

VPS Hosting

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Zo krijgen wij direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Wij stellen slimme meldingen in zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig veilig en minimaliseert downtime.

Waarom Managed VPS?

Een Managed VPS oftewel een beheerde VPS is een virtuele server die door onze systeembeheerders wordt onderhouden. Onze helpdesk is altijd bereikbaar en zorgt voor een optimaal functionerend systeem. 

Je VPS wordt beheerd

Wij zorgen ervoor dat het onderhoud, updates en beveiliging goed geregeld is.

Waarom Managed VPS

Een Managed VPS is geschikt voor iedereen die één of enkele grote websites heeft waarbij snelheid en uptime belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfswebsite, webshop of applicatie die altijd razendsnel en bereikbaar moet zijn.

Krijg ik toegang tot de VPS?

Bij een Managed VPS krijg je geen direct toegang tot het operating system van de server. Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met systeembeheer. Mocht je toch ‘root’ toegang nodig hebben tot de server kan dit natuurlijk altijd geregeld worden. 

Wat betekend servermonitoring?

Niets is zo vervelend als het niet beschikbaar zijn van uw omgeving zonder dat u hiervan op de hoogte ben. Met de monitoring dienst van Servermeister ontvangt u direct, dag en nacht een notificatie zodra uw server niet meer reageert op een verzoek. Afhankelijk van uw keuze worden de notificaties verstuurd per email of per sms. Bij oplevering van de monitoringdienst nemen de netwerkbeheerders van Servermeister contact met u op om de te monitoren server en services af te stemmen.

Beheren jullie ook mijn controlepaneel?

Wij beiden serverbeheer aan voor controlepanelen zoals DirectAdmin, CPanel en Plesk. Dit zit standaard in ons pakket en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Moet mijn server bij jullie gehost worden?

Nee, wij zijn een van de weinige carrier neutrale systeembeheerders. Het maakt niet uit waar je server staat, zolang wij maar toegang hebben tot de server en het controlepaneel bij eventuele problemen. 

Wij werken nauw samen met de volgende hostingpartijen: TransIP, Digital Ocean en GoDaddy.

Wat mag je allemaal van ons verwachten?

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Maandelijkse updates

Iedere maand installeren wij de laatste updates voor jouw systeem. Zo ben je altijd up to date.

Ondersteuning op applicaties

Heb je vragen over bepaalde applicaties op jouw server? Wij staan altijd voor je klaar.

Patch management

In geval van een kritieke (patch) update staan onze engineers altijd voor je klaar.

Advies

Zit je even met je handen in het haar en weet je niet hoe je verder moet? Wij staan voor je klaar.

Altijd bereikbaar

Onze engineers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook tijdens kerst.

Incidentele problemen

Ons support team staat 24 uur per dag klaar om escalaties te verhelpen en je server te fixen.

Stop met het verspillen van tijd

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving. Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hosting, domeinnamen, hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.