Server monitoring

Dag en nacht monitort onze software jouw server zodat problemen direct worden gedetecteerd en je niet onnodig offline bent. Onze crash-rapporten geven meer inzicht in de problemen welke direct voor de crash ontstonden. Wij monitoren de server in de cloud en via de firewall.;

Netwerk monitoring

Met onze monitoring is het mogelijk je gehele netwerk te monitoren. Zo zie je in een oogopslag wanneer een belangrijke router niet goed functioneert of wanneer een computer in het werkwerk veel dataverkeer verbruikt. Dit kan binnen en buiten je netwerk.

Server monitoring

Server monitoring informeert je over uitvallen en volgt de prestaties jouw servers. Dankzij onze analyses bespaar je tijd in het oplossen van problemen. Voeg serverbeheer toe zodat ons team direct kan ingrijpen, ook als je er zelf niet bent. Wel zo gemakkelijk.

Website monitoring

Controleer de prestaties van je websites en internetservices als DNS, FTP, SSL, SMTP, POP, URL’s, API’s en HTTPS. Dankzij schermafbeeldingen en hercontroles vanuit meerdere locaties zijn onze waarschuwingen en rapporten betrouwbaar.

Krijg inzage in je IT infrastructuur

Niets is frustrerender dan een traag netwerk of onderdelen die uitvallen zonder dat je dit door hebt. Met servermonitoring van Servermeister krijg je inzage in je IT omgeving en zie je direct welke apparaten zoals servers, routers, computers of zelfs cloudomgevingen moeite hebben of offline zijn. Gekoppeld aan onze helpdesk grijpen onze engineers snel in en veel problemen kunnen wij zelfs zonder tussenkomst uw IT afdeling worden opgelost.

Leesbare data

Met onze monitoring software krijg je inzage in eventuele bottlenecks van jouw systeem. Zie in een opslag waar je performance winst kan halen en waar je misschien zou moeten downgraden.

Als jouw systemen en servers staan in een overzichtelijk dashboard. Blader door actieve processen en stel meldingen in.

Onze server monitoring kan geheel worden aangepast naar de wensen van jouw IT-afdeling.

Maak rapporten met:

  • Beschikbaarheid analyse
  • Busy hours (drukke tijden op de server)
  • Health
  • Performance

Krijg een uitgebreid rapport toegestuurd wanneer de server offline gaat. Of stel een eigen rapport samen met thresholds.

In staat zijn om snel achter server downtime te komen, is cruciaal. Wij bieden een ruime hoeveelheid aan aanpasbare dashboards, data filters, en exporteerbare/inplanbare rapporten, zodat uw team direct aan de slag kan gaan om de oorzaak van problemen op te lossen.

Met het uitgebreide monitoringssysteem van Servermeister wordt uw omgeving 24×7 in de gaten gehouden. Mogelijke afwijkingen worden actief gesignaleerd, gedocumenteerd en onderzocht. Dat stelt ons in staat om uw systemen in top conditie te houden.

Waarom monitoring bij ons?

Lekker snel netwerk en online zonder kopzorgen, dat is onze insteek. Met onze monitoring oplossingen krijg je direct inzage in problematiek en kunnen wij dit (gezamenlijk) sneller oplossen. 

Alles vanuit een portal

Je krijgt toegang tot een overzichtelijk portaal waar je direct inzage krijgt van de belangrijkste vitale onderdelen van jouw infrastructuur. 

Uitgebreid aanbod

Standaard houden wij de CPU, RAM, HDD en netwerk van bijvoorbeeld je server bij. Dit kan je uitbreiden met extra controles welke geïntegreerd worden met jouw systeem. 

Zero-touch installatie

Onze software komt in een gemakkelijk te installeren commando, deze kan eventueel onder begeleiding of zelf worden geïnstalleerd. 

Uitstekende service

Ons (interne) ondersteuningsteam helpt jou graag verder, via de telefoon, chat, email en zelfs op locatie. Geen nummertjes maar directe persoonlijke hulp. 

Maak kennis met Servermeister

Ervaar onze resultaaatgerichte aanpak. Plan direct een afspraak met een van onze professionals en bel 020 89 500 45 of stuur ons een email: info@servermeister.nl


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.