DirectAdmin serverbeheer

Wij zijn de best beoordeelde Linux serveerbeheerders in Nederland met honderden DirectAdmin servers in beheer.
Wij bieden een maandelijks abonnement vanaf €39 aan waarbij wij altijd klaarstaan om je DirectAdmin server te beheren. Het is vrij simpel, je stuurt ons een bericht of hulpvraag en wij gaan direct voor je aan de slag.

We zorgen ervoor dat je DirectAdmin server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op je DirectAdmin server geïnstalleerd worden. Daarnaast zullen wij de softwarepakketten op de server onderhouden en waar nodig optimaliseren. Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je DirectAdmin server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

Live weergave

Bekijk alle belangrijke informatie over jouw server in een overzichtelijk dashboard.

Direct een bericht

Ontvang direct een bericht bij problemen met je server en escaleer met een knop.

Direct geholpen

Ons monitoringssysteem stuurt direct een melding naar een engineer bij problemen.

Slimme monitoring

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Je krijgt direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Je kan slimme meldingen instellen zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig besloten en veilig.

Oorzaak & gevolg analyse

Servermeister voert altijd een diepgaand onderzoek uit om vreemde afwijkingen binnen uw servers te achterhalen. Bovendien worden incidenten welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben geregistreerd. Zo kunnen we patronen met mogelijke nadelige gevolgen eerder ontdekken en preventief aanpakken.

Wat betekent DirectAdmin server onderhoud

Net zoals hardware onderhoud, bestaat serverbeheer uit het dagelijks continue monitoren van de meeste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Ook de applicaties die geïnstalleerd zijn op uw server(s) kunnen wij monitoren en ondernemen wij direct actie indien nodig. Dit geldt ook voor uw backup- en antivirus software op uw server(s). Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. maandelijks ontvangt u van ons automatisch uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Wat als mijn DirectAdmin server offline gaat?

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Werken jullie ook op locatie?

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Wat betekend servermonitoring?

Niets is zo vervelend als het niet beschikbaar zijn van uw omgeving zonder dat u hiervan op de hoogte ben. Met de monitoring dienst van Servermeister ontvangt u direct, dag en nacht een notificatie zodra uw server niet meer reageert op een verzoek. Afhankelijk van uw keuze worden de notificaties verstuurd per email of per sms. Bij oplevering van de monitoringdienst nemen de netwerkbeheerders van Servermeister contact met u op om de te monitoren server en services af te stemmen.

Beheren jullie ook mijn controlepaneel?

Wij beiden serverbeheer aan voor controlepanelen zoals DirectAdmin, CPanel en Plesk. Dit zit standaard in ons pakket en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Moet mijn server bij jullie gehost worden?

Nee, wij zijn een van de weinige carrier neutrale systeembeheerders. Het maakt niet uit waar je server staat, zolang wij maar toegang hebben tot de server en het controlepaneel bij eventuele problemen. 

Wij werken nauw samen met de volgende hostingpartijen: TransIP, Digital Ocean en GoDaddy.

Basis
€39,99
Per maand
Ma - Vrij (10:00 - 16:00)
Response 6 uur
Email support
Maandelijkse updates
Security updates
Proactief beheer
Basic bestellen
Uitgebreid
€299,99
Per maand
Ma - Ma (09:00 - 21:00)
Response 1 uur
Email en telefoon
Alles van standaard pakket
Maandelijkse updates
Inclusief security updates
Proactief beheer
Uitgebreid bestellen

Je serverbeheer online aanvragen

Klinkt best eng, je geeft een onbekende toegang tot je meest kostbare onderdelen. Mocht je twijfelen kan je ons altijd bellen op 020 89 500 45. Je krijgt dan een van onze collega's aan de lijn die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Of vul het formulier in om terug te worden gebeld.


Wat mag je allemaal van ons verwachten?

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Maandelijkse updates

Iedere maand installeren wij de laatste DirectAdmin updates voor jouw systeem. Zo ben je altijd up to date.

Ondersteuning op applicaties

Heb je vragen over bepaalde applicaties op jouw DirectAdmin server? Wij staan altijd voor je klaar.

Patch management

In geval van een kritieke (patch) updates van DirectAdmin staan onze engineers altijd voor je klaar.

Advies

Zit je even met je handen in het haar en weet je niet hoe je verder moet? Wij staan voor je klaar.

Altijd bereikbaar

Onze engineers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om jouw DirectAdmin te beheren.

Incidentele problemen

Ons support team staat 24 uur per dag klaar om escalaties te verhelpen en je server te fixen.

Stop met het verspillen van tijd

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving. Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hosting, domeinnamen, hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.