TransIP serverbeheer

TransIP bied snelle, betrouwbare virtuele servers (VPS) aan met een ruime keuze aan controlepanelen zoals Plesk, DirectAdmin of CPanel. De virtuele servers van TransIP worden standaard niet beheerd (unmanaged), dit is natuurlijk niet ideaal wanneer je bedrijf afhankelijk is van de software die op deze servers staat. 

Wij bieden een voordelig maandelijks abonnement aan voor serverbeheer van VPS-servers bij TransIP, dit al vanaf €39 per maand. 

Waarom Servermeister

  • Linux serverbeheer specialisten sinds 2008
  • Voordelige Linux serverbeheer maandabonnementen vanaf €39 per maand
  • Zelf geen omkijken meer naar je Linux Server
  • Uitgebreide technische kennis, ook beschikbaar voor advies
  • Direct geholpen bij downtime of escalaties
  • 365 dagen, 24 uur per dag bereikbaar – ook ’s nachts
  • Best beoordeelde Linux serveerbeheerders volgens TrustPilot

Slimme serverbeheer

We zorgen ervoor dat uw server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op uw server geïnstalleerd worden. Zo updaten wij maandelijks de softwarepakketten op de server en waar nodig optimaliseren wij deze. Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van jouw Linux server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd direct ingrijpen.

TransIP bied ‘unmanaged’ hosting aan. Dit betekend dat TransIP verantwoordelijk is voor het online houden van de hardware, opslag en netwerkverbinding maar geen ondersteuning geeft op software of server configuratie. Dit moet je zelf oppakken maar kan al gauw een dagtaak worden. Servermeister beheert jouw TransIP servers zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is. 

Een goed onderhouden server gaat in theorie niet snel offline door interne problemen enet het netwerk van TransIP heb je een succesformule voor optimale uptime. Mocht je server toch offline gaan dan staan onze engineers altijd voor je klaar om direct in te grijpen, dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en in het weekend. 

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Niets is zo vervelend als het niet beschikbaar zijn van uw omgeving zonder dat u hiervan op de hoogte ben. Met de monitoring dienst van Servermeister ontvangt u direct, dag en nacht een notificatie zodra uw server niet meer reageert op een verzoek. Afhankelijk van uw keuze worden de notificaties verstuurd per email of per sms. Bij oplevering van de monitoringdienst nemen de netwerkbeheerders van Servermeister contact met u op om de te monitoren server en services af te stemmen.

Wij beiden serverbeheer aan voor controlepanelen zoals DirectAdmin, CPanel en Plesk. Dit zit standaard in ons pakket en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Je blijft baas over je eigen virtuele server bij TransIP en deze staat ook in je persoonlijke TransIP account. Wij loggen extern in voor ons maandelijks onderhoud en zullen indien nodig direct met TransIP contact opnemen. 

Basis
€ 99,99
Per maand
Ma - Vrij (10:00 - 18:00)
Binnen kantooruren
Email support
Maandelijkse updates
Security updates
Proactief beheer
Basic bestellen
Uitgebreid
€ 299,99
Per maand
Alles van standaard +
Ma - Ma (09:00 - 21:00)
Binnen 1 uur opgepakt
Email, telefoon en Slack
Email server support
Uitgebreide rapportages
Security updates
Proactief beheer
Uitgebreid bestellen

Updates only

Geen extra hulp nodig? Met Update Only zullen wij maandelijks je server updaten maar kan je ons niet inschakelen voor onderhoud of andere IT vragen,

Updates only
€ 59,99
Per maand

1500 andere gingen je voor

Klinkt best eng, je geeft een onbekende toegang tot je meest kostbare onderdelen. Mocht je twijfelen kan je ons altijd bellen op 020 89 500 45

Nooit meer omkijken naar je serverpark, geen uitschieters meer in je ICT-budget en voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wij zorgen ervoor dat je server altijd up to date is met de laatste software en bij bepaalde pakketten ook security-updates. Dit doen wij sowieso maandelijks maar bij grote kwetsbaarheden direct. 

Sommige pakketten bieden ook webhosting support aan. Met deze module helpen wij je ook met vragen over je webhosting-servers en de klanten die hierop gehost worden. Wij kennen de softwarepakketten DirectAdmin, CPanel en Plesk door en door.

De wereld van email is in een rap tempo aan het veranderen, grote speler zoals Gmail en Office365 maken tegenwoordig de regels en het hebben van een eigen mailserver (bijvoorbeeld op je DirectAdmin, Plesk of CPanel server) is steeds moeilijker te onderhouden. 

Met email server support helpen wij je ook bij het onderhouden van je mailserver en weet je zeker dat je emails altijd bij de ontvanger aankomen. 

Je server(s), website, email of webshop is waarschijnlijk een van de belangrijkste assets van je bedrijf. Wanneer deze uitvallen ligt alles stil. 
Met goed serverbeheer voorkom je problemen bij piekbelasting en worden de prestaties continue gewaarborgd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het systeem altijd optimaal bereikbaar is. 

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Nee, wij zijn een van de weinige carrier neutrale systeembeheerders. Het maakt niet uit waar je server staat, zolang wij maar toegang hebben tot de server en het controlepaneel bij eventuele problemen.

Wij werken nauw samen met de volgende hostingpartijen: TransIP, WorldStream, OVH, Hostnet, Siteground, Digital Ocean en GoDaddy.

Vanaf pakket Standaard krijg je toegang tot onze Slack en telefonische helpdesk. Dit betekend dat je razend snel in contact komt met onze systeembeheerders.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.