TransIP serverbeheer

TransIP bied snelle, betrouwbare virtuele servers (VPS) aan met een ruime keuze aan controlepanelen zoals Plesk, DirectAdmin of CPanel. De virtuele servers van TransIP worden standaard niet beheerd (unmanaged), dit is natuurlijk niet ideaal wanneer je bedrijf afhankelijk is van de software die op deze servers staat. 

Wij bieden een voordelig maandelijks abonnement aan voor serverbeheer van VPS-servers bij TransIP, dit al vanaf €39 per maand. 

Waarom Servermeister

  • Linux serverbeheer specialisten sinds 2008
  • Voordelige Linux serverbeheer maandabonnementen vanaf €39 per maand
  • Zelf geen omkijken meer naar je Linux Server
  • Uitgebreide technische kennis, ook beschikbaar voor advies
  • Direct geholpen bij downtime of escalaties
  • 365 dagen, 24 uur per dag bereikbaar – ook ’s nachts
  • Best beoordeelde Linux serveerbeheerders volgens TrustPilot

Slimme serverbeheer

We zorgen ervoor dat uw server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op uw server geïnstalleerd worden. Zo updaten wij maandelijks de softwarepakketten op de server en waar nodig optimaliseren wij deze. Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van jouw Linux server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd direct ingrijpen.

Wie beheert mijn server bij TransIP

TransIP bied ‘unmanaged’ hosting aan. Dit betekend dat TransIP verantwoordelijk is voor het online houden van de hardware, opslag en netwerkverbinding maar geen ondersteuning geeft op software of server configuratie. Dit moet je zelf oppakken maar kan al gauw een dagtaak worden. Servermeister beheert jouw TransIP servers zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is. 

Wat als mijn TransIP server offline gaat?

Een goed onderhouden server gaat in theorie niet snel offline door interne problemen enet het netwerk van TransIP heb je een succesformule voor optimale uptime. Mocht je server toch offline gaan dan staan onze engineers altijd voor je klaar om direct in te grijpen, dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en in het weekend. 

Werken jullie ook op locatie?

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Wat betekend servermonitoring?

Niets is zo vervelend als het niet beschikbaar zijn van uw omgeving zonder dat u hiervan op de hoogte ben. Met de monitoring dienst van Servermeister ontvangt u direct, dag en nacht een notificatie zodra uw server niet meer reageert op een verzoek. Afhankelijk van uw keuze worden de notificaties verstuurd per email of per sms. Bij oplevering van de monitoringdienst nemen de netwerkbeheerders van Servermeister contact met u op om de te monitoren server en services af te stemmen.

Beheren jullie ook mijn controlepaneel?

Wij beiden serverbeheer aan voor controlepanelen zoals DirectAdmin, CPanel en Plesk. Dit zit standaard in ons pakket en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Blijft mijn server bij TransIP?

Je blijft baas over je eigen virtuele server bij TransIP en deze staat ook in je persoonlijke TransIP account. Wij loggen extern in voor ons maandelijks onderhoud en zullen indien nodig direct met TransIP contact opnemen. 

Basis
€39,99
Per maand
Ma - Vrij (10:00 - 16:00)
Response 6 uur
Email support
Maandelijkse updates
Security updates
Proactief beheer
Basic bestellen
Uitgebreid
€299,99
Per maand
Ma - Ma (09:00 - 21:00)
Response 1 uur
Email en telefoon
Alles van standaard pakket
Maandelijkse updates
Inclusief security updates
Proactief beheer
Uitgebreid bestellen

Je serverbeheer online aanvragen

Klinkt best eng, je geeft een onbekende toegang tot je meest kostbare onderdelen. Mocht je twijfelen kan je ons altijd bellen op 020 89 500 45. Je krijgt dan een van onze collega's aan de lijn die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Of vul het formulier in om terug te worden gebeld.


Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.