RunCloud

Met RunCloud beheer je zonder technische kennis de belangrijkste aspecten van je server. Maak nieuwe website’s aan, beheer FTP toegang of creëer een MySQL database in een handomdraai. 

Gratis bij serverbeheer van Servermeister
Basis
€ 99,99
Per maand
Ma - Vrij (10:00 - 18:00)
Binnen kantooruren
Email support
Maandelijkse updates
Security updates
Proactief beheer
Basic bestellen
Uitgebreid
€ 299,99
Per maand
Alles van standaard +
Ma - Ma (09:00 - 21:00)
Binnen 1 uur opgepakt
Email, telefoon en Slack
Email server support
Uitgebreide rapportages
Security updates
Proactief beheer
Uitgebreid bestellen

Updates only

Geen extra hulp nodig? Met Update Only zullen wij maandelijks je server updaten maar kan je ons niet inschakelen voor onderhoud of andere IT vragen,

Updates only
€ 59,99
Per maand

2282 andere gingen je al voor

Klinkt best eng, je geeft een onbekende toegang tot je meest kostbare onderdelen. Mocht je twijfelen kan je ons altijd bellen op 020 89 500 45

Nooit meer omkijken naar je serverpark, geen uitschieters meer in je ICT-budget en voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wij zorgen ervoor dat je server altijd up to date is met de laatste software en bij bepaalde pakketten ook security-updates. Dit doen wij sowieso maandelijks maar bij grote kwetsbaarheden direct. 

Sommige pakketten bieden ook webhosting support aan. Met deze module helpen wij je ook met vragen over je webhosting-servers en de klanten die hierop gehost worden. Wij kennen de softwarepakketten DirectAdmin, CPanel en Plesk door en door.

De wereld van email is in een rap tempo aan het veranderen, grote speler zoals Gmail en Office365 maken tegenwoordig de regels en het hebben van een eigen mailserver (bijvoorbeeld op je DirectAdmin, Plesk of CPanel server) is steeds moeilijker te onderhouden. 

Met email server support helpen wij je ook bij het onderhouden van je mailserver en weet je zeker dat je emails altijd bij de ontvanger aankomen. 

Je server(s), website, email of webshop is waarschijnlijk een van de belangrijkste assets van je bedrijf. Wanneer deze uitvallen ligt alles stil. 
Met goed serverbeheer voorkom je problemen bij piekbelasting en worden de prestaties continue gewaarborgd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het systeem altijd optimaal bereikbaar is. 

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Nee, wij zijn een van de weinige carrier neutrale systeembeheerders. Het maakt niet uit waar je server staat, zolang wij maar toegang hebben tot de server en het controlepaneel bij eventuele problemen.

Wij werken nauw samen met de volgende hostingpartijen: TransIP, WorldStream, OVH, Hostnet, Siteground, Digital Ocean en GoDaddy.

Vanaf pakket Standaard krijg je toegang tot onze Slack en telefonische helpdesk. Dit betekend dat je razend snel in contact komt met onze systeembeheerders.

Speciaal verzoek?

Neem contact met ons op

Contact us

Wat kan RunCloud allemaal?

Beheer je web-applicatie

Met een druk op de knop maak je een nieuwe website of online applicatie aan. Je beheert deze in een online paneel waar je gemakkelijk toegang, databases en SSL beheert. 

Beheer je databases

Beheer al je databases online in het online paneel. Je creëert, beheert en verwijderd je database met gemak. Daarnaast kan je een onbeperkt aantal gebruikers kopellen aan een database. 

Online bestandsbeheer

Even geen toegang tot je computer en toch door je server bladeren alsof je via een FTP programma werkt? Dat kan! Je beheert en bewerkt al je bestanden via je online paneel. 

Beheer PHP

Verander je PHP-versie on the go! Wij installeren automatisch de meest stabiele PHP-versies voor je waarna je per applicatie een eigen PHP-versie kan selecteren. 

Snellere website’s

Geen email, geen onnodige lokaal gehoste controlepanelen. Nee een server die maar een ding doet, jouw website’s en applicaties zo snel mogelijk te laten verwerken. 

Super veilig

Neem je RunCloud samen met onze serverbeheerpakketten dan zit je veilig. Wij zorgen dat alles soepel werkt en blijft werken. Geen gedoe, gewoon een veilige omgeving door pro’s.

Veelgestelde vragen over RunCloud

Yes! Via het online paneel beheer je met een druk op de knop jouw server of web-applicatie. Je server en het controlepaneel zijn gescheiden waardoor je jezelf nooit zorgen hoeft te maken om een onveilige omgeving. 

Wij vinden dat het beheren van je server leuk en gemakkelijk moet zijn. Daarom bieden wij bij onze serverbeheer RunCloud gratis aan. Wil je liever een ander controlepaneel? Dan bieden wij ook DirectAdmin serverbeheer, CPanel serverbeheer en Plesk serverbeheer aan. 

Ja, RunCloud is super veilig. Omdat het controlepaneel extern gehost wordt is je server niet kwetsbaar voor hackers en kunnen wij al onze security kennis focussen op een dashboard in plaats van honderden servers individueel te beveiligen. 

Zit je nog met vragen?

Wij helpen je graag verder. Of je nu klant bent of nog niet, aarzel niet om contact met ons op te nemen.


No block ID is set