Lease een server voor op kantoor of datacenter

Servers leasen is in veel situaties voordeliger dan om servers te kopen. Of u nu gebruik maakt van fysieke servers of van cloud opslag, het is het bedrijfs- maar ook het gebruiksprofiel dat bepalend is. Uw bedrijfsdata is immer van uitermate groot belang. Veel bedrijven kunnen zelfs failliet gaan als hun data verloren gaat. Vermijd dergelijke situaties en kies voor de beste servers voor uw bedrijf.

Kostenbesparing

Leasing spreidt de kosten over een langere periode, waardoor grote eenmalige investeringen worden vermeden. Dit is vooral gunstig voor bedrijven met een beperkt budget.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Met leasing kun je gemakkelijker op- en afschalen naargelang je behoeften veranderen. Je zit niet vast aan verouderde hardware en kunt eenvoudig upgraden naar nieuwere technologie.

Onderhoud en ondersteuning

Bij het leasen van een server zorgt Servermeister voor onderhoud, reparaties en ondersteuning. Dit betekent minder technische zorgen en lagere operationele kosten voor jouw bedrijf.

Geen zorgen over afschrijving

In plaats van de waarde van een gekochte server over de jaren af te schrijven, kun je met leasing de server gebruiken zonder je zorgen te maken over de waardevermindering. Dit maakt financiële planning eenvoudiger.

Slim omgaan met geld

Serverleasing biedt ondernemers ongekende flexibiliteit en kostenefficiëntie. In plaats van vast te zitten aan vaste contracten bij leveranciers zoals Dell en HP geeft serverleasing de mogelijkheid om precies te betalen voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Dit is ideaal voor bedrijven met variabele workloads of seizoensgebonden projecten.

 

Geen kopzorgen

Een van de grootste voordelen van het leasen van een server bij Servermeiter is de uitgebreide hardwareondersteuning die altijd in het maandbedrag is inbegrepen. Wanneer je een server least, hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten of downtime als gevolg van hardwareproblemen. Als er iets misgaat met de server, zal Servermeister snel en efficiënt de nodige reparaties of vervangingen uitvoeren, zodat jouw bedrijfsactiviteiten ongestoord kunnen doorgaan.

Geen apart onderhoudscontract

Je hoeft geen aparte onderhoudscontract af te sluiten of technische experts in dienst hoeft te nemen. Alle zorgen rondom hardware worden door Servermeister opgevangen, wat zorgt voor gemoedsrust en voorspelbare kosten. Je kunt je concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf en het optimaal benutten van je IT-infrastructuur.

Een ander groot voordeel van het leasen van een hardwarematige server is dat je ook de benodigde randapparatuur kunt meeleasen. Dit omvat alles van netwerkapparatuur en opslagoplossingen tot routers en switches. Door zowel je server als de bijbehorende randapparatuur te leasen, kun je een volledig geïntegreerde en geoptimaliseerde IT-infrastructuur creëren zonder grote eenmalige investeringen.

Leasebetalingen kunnen vaak als operationele kosten worden afgetrokken, wat belastingvoordelen kan opleveren. Dit kan gunstiger zijn dan de afschrijving van een gekochte server.

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.