Je data is altijd veilig

Wanneer je een server in je eigen pand hebt staan bepaal jij wie hier toegang tot krijgt en waar de server uiteindelijk komt te staan. Dit is een stuk veiliger dan wanneer je in een ‘shared rack’ staat in een willekeurig datacenter. 

Geen hoge investeringen in servers

Je betaald een vast maandbedrag en hoeft geen hoge investeringen in servers te doen. De kosten voor een basis server kan al snel oplopen tot bijna €2.000, en dan begin je net. Wij doen deze investering voor jou.

Altijd direct geholpen

Je kan ons bereiken via Ticket, Email, Telefoon en WhatsApp! Onze techneuten zijn 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Wij zullen er alles aan doen om jouw server zo smooth mogelijk te laten lopen.

Periodiek onderhoud

Je boekt gemakkelijk een afspraak in wanneer het jou uitkomt. Onze techneut komt langs en onderzoekt de server. Meestal is dit zonder dat de server hoeft te worden uitgeschakeld. 

OVER ONS

He, wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een stel ICT vakidioten die blijkbaar heel goed zijn in hun werk (zie onze honderden positieve reviews). Wij beheren graag servers en vinden jouw IT knelpunt juist een uitdaging. Wij zorgen dat het allemaal werkt, hoe? Dat weten wij zelf soms ook niet meer. 

PRIJZEN?

Die staan hier niet

Iedere aanvraag is uniek en het standaardiseren van pakketten werkt niet altijd. Daarom bespreken wij graag samen de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen. Prijzen voor onze Serverlease variëren tussen de 40 en 250 euro per maand

Veelgestelde vragen over het huren van een fysieke server

U configureerd samen met een techneut van ServerMeister een server samen. Deze wordt vervolgens door ServerMeister samengesteld en geleverd. Wij monteren de server op de door u aangegeven locatie en sluiten eventueel randapparatuur aan. Vervolgens gaat onze techneut met u kort over de server samenstelling om u bekend de te maken met de functies. Aan het einde van uw leasecontract heeft u de optie om de server over te nemen of deze in te ruilen voor een nieuwe.

In elk kantoor zijn patchkasten, switches en camera’s tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is daarom ook verstandig om een goed systeem neer te zetten. Bij ServerMeister kunt u uw randapparatuur zoals Switches, Hub, Camera’s, Patchkasten of complete serverracks gemakkelijk huren

Wij zullen de server periodiek onderhouden en onze techneuten kunnen problemen vroegtijdig vinden. Mocht het toch gebeuren dat de server onverwachts stuk gaat wordt er direct actie ondernomen. Onze techneuten komen naar u toe om de server te repareren en veel onderdelen hebben wij direct op voorraad.

Periodiek komt er een techneut langs om de server preventief te onderhouden. Tijdens dit preventief server onderhoud zullen wij de server geheel doormeten om te zorgen dat de server optimaal presteert.

Waarom IT apparatuur huren? Bijvoorbeeld bij migratie of verhuizing van eigen serverpark, het testen van nieuwe applicatie, ERP of software of testen van bepaald model server. Of heeft u tijdelijk extra storage of rekencapaciteit nodig? Heeft u een tijdelijk project of wilt u vertraging in levertijd overbruggen?
In dergelijke gevallen kiezen veel bedrijven ervoor om servers te huren. Niet kopen, zodat u direct vast zit aan wellicht de verkeerde keuze. Bevalt de server wel, kunt u deze van ons voor een scherpe prijs overnemen en draait uw netwerk zonder problemen rustig door. Wilt u tijdelijk extra HDD capaciteit of extra geheugen erbij huren? Ook deze verhuren wij los, zonder server.

Je hebt een bedrijf te runnen, en elke minuut telt. Je wil je geen zorgen maken over je server en je wil je werk snel kunnen doen. Je wil er graag zeker van zijn dat je data veilig zijn, goed verzorgd en met back-ups. Of je nu een blog of een complex e-commerce bedrijf host, wij maken hosting makkelijk en helpen je om er het meeste uit te