fbpx

Koppel je database aan je website

De meeste scripts moeten vier dingen weten over uw database: de database naam, database gebruikersnaam, wachtwoord en hostnaam.

De database naam heeft altijd de volgende vorm: ControlPanelUsername_DatabaseName, waarbij ControlPanelUsername de gebruikersnaam is die u gebruikt om toegang te krijgen tot het control panel. De DatabaseName is de naam die u heeft gegeven aan de database van het MySQL database menu. Bijvoorbeeld, als uw gebruikersnaam voor het control paneel “gary” is, en dan een nieuwe naam aanmaakt zoals “count”, zal de database naam zijn: gary_count.

De database-gebruikersnaam heeft deze vorm: ControlPanelUsername_DatabaseUserName.

Het database wachtwoord wordt aangemaakt tijdens het maken van een database. Het wachtwoord moet verschillen van uw wachtwoord voor het control panel. Het script heeft het database wachtwoord nodig om de database te kunnen veranderen.

De hostnaam vertelt het script waar het toegang tot de database kan krijgen. Gewoonlijk wordt deze aangewezen als “localhost”, omdat het script en de databases op dezelfde server zijn gevestigd. Als het script niet toestaat om een tekst in te voeren in de hostnaam configuratie, moet u naar het IP-adres van uw site gaan.

Nota:

Nadat u een database heeft gemaakt, verschijnt automatisch een scherm met een overzicht van alle informatie. Gebruik de waarden uit dit overzicht voor uw script configuratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *