All in one bescherming

BitNinja combineert de meest krachtige serverbeveiligingssoftware in een gebruiksvriendelijke beveiligingssuite. Je krijgt volledige stack bescherming tegen XSS, DDoS, malware, scans, script injectie, enumeration, brute force en andere geautomatiseerde aanvallen – op alle belangrijke protocollen, niet alleen HTTP..

Versus normale anti virus

Traditionele antivirusprogramma’s schieten tekort: zij reageren op het resultaat van de malware en is daarmee reactief. De huidige stortvloed aan malware en ransomware zorgt er voor dat antivirussoftware continu achter de feiten aan loopt. Loop niet langer achter de feiten aan maar kies voor preventie..

Veelgestelde vragen over Cyber Security

Kunnen jullie mijn bestaande server beheren?

Met BitNinja beschermen wij klant- en bedrijfsgegevens tegen hackers en malware: je hoeft je nergens zorgen over te maken. Hackers worden gevangen door onze HoneyPots. Laat je bedrijf niet stilleggen door een slechte beveiliging.

Ik heb nog geen eigen server

Samen met een techneut van Servermeister.com nemen wij je huidige situatie door en maken wij een advies gebaseerd op je toekomstige groei. Wij houden hierbij rekening met de lokale wetgevingen en regels.

Wat is DoS Detection?

BitNinja controleert voortdurend het aantal gelijktijdige inkomende en uitgaande verbindingen en blokkeert DoS (Denial of Service) aanvallen met onze unieke aanpak.

  • In tegenstelling tot andere oplossingen blokkeren we de bron niet permanent, maar druppel de verbindingen en greylisten het IP van de aanvaller. Op deze manier verminderen wij het aantal false positives en klachten van klanten achter proxy-netwerken en NAT-routers.
  • We hebben een geautomatiseerd proces om onze greylist te herzien, je hoeft dus geen tijd te spenderen aan false positives.
  • Je kunt verschillende drempels voor verschillende protocollen aanmaken, en vervolgens afstemmen op jouw behoeften. Je kunt bijvoorbeeld maximaal 80 verbindingen voor HTTP en 150 verbindingen voor IMAP instellen.
  • BitNinja helpt ook uitgaande DoS-aanvallen te voorkomen, zodat uw provider niet overbelast of blokkeert.
  • Je hoeft geen van uw bestaande serverapplicaties te wijzigen om onze all-in-one beveiligingssuite te gebruiken. Apache, NginX, Lite HTTP, TomCat, GlassFish, ProFTP, PureFTP, VSFTP, Courier Mail, en nog veel meer zijn allemaal compatibel.
Kan ik altijd jullie helpdesk bereiken?

Je kan ons altijd bereiken via email en telefoon tijdens kantoortijden. Je mag ons alles vragen en wij proberen het altijd voor je op te lossen. 

OVER ONS

He, wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een stel ICT vakidioten die blijkbaar heel goed zijn in hun werk (zie onze honderden positieve reviews). Wij beheren graag servers en vinden jouw IT knelpunt juist een uitdaging. Wij zorgen dat het allemaal werkt, hoe? Dat weten wij zelf soms ook niet meer. 

PRIJZEN?

Die staan hier niet

Iedere aanvraag is uniek en het standaardiseren van pakketten werkt niet altijd. Daarom bespreken wij graag samen de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen. Prijzen voor onze Cyber Security variëren tussen de 30 en 90 euro per maand. 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.