Serverbeheer

Bij serverbeheer nemen wij het onderhoud, de updates, beveiliging en de monitoring van uw server(s) volledig uit handen. Wij onderhouden de server, bewaken de prestaties en lossen technische storingen altijd direct op. Op verzoek installeren, onderhouden en monitoren we bovendien maatwerk-applicaties voor je.

Bekijk pakketten
Basis
€39,99
Per maand
Ma - Vrij (09:00 - 15:00)
Response 6 uur
Email support
Maandelijkse updates
Security updates
Proactief beheer
Neem contact op
Uitgebreid
€299,99
Per maand
Ma - Ma (09:00 - 21:00)
Response 1 uur
Email en telefoon
Maandelijkse updates
Inclusief security updates
Proactief beheer
Neem contact op

Speciale behoeftes?

Neem contact met ons op

Stuur bericht

Altijd handig

Slimme monitoring

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Je krijgt direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Je kan slimme meldingen instellen zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig besloten en veilig.

Ook fijn

Oorzaak & gevolg analyse

Servermeister voert altijd een diepgaand onderzoek uit om vreemde afwijkingen binnen uw servers te achterhalen. Bovendien worden incidenten welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben geregistreerd. Zo kunnen we patronen met mogelijke nadelige gevolgen eerder ontdekken en preventief aanpakken.

Top service! ServerMeister.nl heeft mijn website met zeer veel succes overgezet van de oude hostingprovider welke niet snapte wat hij deed. Ik heb sinds mijn verhuizing twee keer zo’n snelle website!

Paul

Snel en deskundig. De bestelling was snel afgerond en communicatie over problemen ging zeer vlot. Top hoster!

Spoelstra

Persoonlijk en snel contact, top service! Ondanks dat ik (nog) geen vaste klant ben helpt Servermeister perfect. Het contact gaat snel en door de kennis van hen zijn de problemen snel verholpen. Mijn complimenten en zeker een aanrader.

Menno Veen

Direct en persoonlijk geholpen met al je server vragen Afgelopen maand het serverbeheer bij Servermeister geplaatst. De responstijd en support is waanzinnig! Wanneer er problemen zijn kalmeren ze je en gaan ze meteen aan de slag om een oplossing te vinden. Servermeister is letterlijk 24 uur per dag te bereiken en ze nemen de telefoon altijd binnen een minuut op. Kortom fantastische dienstverlening!

Maarten L

Zeer tevreden over de service en bereikbaarheid 24/7 (ook per telefoon)! Direct een ervaren specialist aan de lijn die met je meedenkt. Een vooruitstrevende partij die nét dat stapje extra zet.

Raoul

Erg tevreden! Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Petra

Wat mag je allemaal van ons verwachten?

Wat andere van onze service vinden

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Servermeister heeft ervoor gezorgd dat wij in piekmomenten altijd bereikbaar zijn. Zeker tijdens de uitzendingen waarbij de bezoekers richting de duizenden constant gaat weet Servermeister onze webiste’s en apps super snel te houden.

Servermeister heeft mij over de streep getrokken met lage prijzen, met lage prijzen ben ik altijd extra voorzichtig want dit betekent vaak dat je weinig service krijgt. Ben nu een jaar klant en wordt nog wekelijks geholpen met support en dit zit “all in” bij de prijs, geen extra factuurtjes. Zie geen reden om over te stappen, bovendien investeren ze in de mogelijkheden, ben benieuwd waar ze straks mee komen.

Stop met het verspillen van tijd.

Nooit meer omkijken naar je serverpark. Geen uitschieters meer in je ICT-budget. Voor één vast bedrag per maand een beheerde serveromgeving.

Wil je meer dan alleen Serverbeheer? Denk dan ook aan hardware, werkplekbeheer en ondersteuning voor werknemers. Binnen één vast maandbedrag.

Veelgestelde vragen

Wat betekent server onderhoud

Net zoals hardware onderhoud, bestaat serverbeheer uit het dagelijks continue monitoren van de meeste onderdelen van het besturingssysteem en hardware. Ook de applicaties die geïnstalleerd zijn op uw server(s) kunnen wij monitoren en ondernemen wij direct actie indien nodig. Dit geldt ook voor uw backup- en antivirus software op uw server(s). Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. maandelijks ontvangt u van ons automatisch uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

Wat als mijn server offline gaat?

Als de server crasht staat het hele bedrijf stil! Dit is te voorkomen door goed beheer op de server. Draaien alle services? Zijn de harddisken niet bijna vol? Zijn alle updates wel geïnstalleerd? Zijn het OS en de programma’s wel up-to-date? Ga zo maar door! Je hoeft hier geen kostbare tijd meer aan te verspillen, wij houden het allemaal nauwgezet in het oog en reageren direct als er iets dreigt fout te gaan.

Werken jullie ook op locatie?

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder die periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van de onderdelen. Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Wat betekend servermonitoring?

Niets is zo vervelend als het niet beschikbaar zijn van uw omgeving zonder dat u hiervan op de hoogte ben. Met de monitoring dienst van Servermeister ontvangt u direct, dag en nacht een notificatie zodra uw server niet meer reageert op een verzoek. Afhankelijk van uw keuze worden de notificaties verstuurd per email of per sms. Bij oplevering van de monitoringdienst nemen de netwerkbeheerders van Servermeister contact met u op om de te monitoren server en services af te stemmen.

Beheren jullie ook mijn controlepaneel?

Wij beiden serverbeheer aan voor controlepanelen zoals DirectAdmin, CPanel en Plesk. Dit zit standaard in ons pakket en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen. 

Moet mijn server bij jullie gehost worden?

Nee, wij zijn een van de weinige carrier neutrale systeembeheerders. Het maakt niet uit waar je server staat, zolang wij maar toegang hebben tot de server en het controlepaneel bij eventuele problemen. 

Wij werken nauw samen met de volgende hostingpartijen: TransIP, Digital Ocean en GoDaddy.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder, vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden eventuele vragen graag.