Linux serverbeheer

Wij zijn gespecialiseerd in Linux serverbeheer  en onderhouden deze dan ook met veel passie. Wij bieden een maandelijks abonnement aan waarbij wij altijd klaarstaan om je server te beheren. Het is vrij simpel, je stuurt ons een bericht of hulpvraag en wij gaan direct voor je aan de slag.

We zorgen ervoor dat uw server goed beveiligd is en dat bugfixes en patches op uw server geïnstalleerd worden. Daarnaast zullen wij de softwarepakketten op de server onderhouden en waar nodig optimaliseren.

Onze support is 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig om je te ondersteunen bij het beheren van je server. Welk pakket je ook kiest, in geval van nood zullen wij altijd ingrijpen.

ONTVANG GRATIS WHITEPAPER: SERVERBEHEER

En leer direct waarom een externe serverbeheerder niet alleen goedkoper maar ook beter is.

Geïnteresseerd in Serverbeheer? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat je server snel en naadloos door ons wordt onderhouden.

Wat is Serverbeheer?

Bij serverbeheer nemen wij het onderhoud, de updates, beveiliging en de monitoring van uw server(s) volledig uit handen. Wij onderhouden de server, bewaken de prestaties en lossen technische storingen altijd direct op. Op verzoek installeren, onderhouden en monitoren we bovendien maatwerk-applicaties voor je.

Slimme monitoring

Je server wordt aangesloten op ons slimme monitoringssysteem. Je krijgt direct inzicht in je gehele server zoals schijfruimte, netwerk, processor en geheugen. Je kan slimme meldingen instellen zodat je direct een bericht krijgt wanneer je schijf bijna vol is of je php-script iets teveel geheugen gebruikt. Een slimme manier om te monitoren, volledig besloten en veilig.

Oorzaak & gevolg analyse

Servermeister voert altijd een diepgaand onderzoek uit om vreemde afwijkingen binnen uw servers te achterhalen. Bovendien worden incidenten welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben geregistreerd. Zo kunnen we patronen met mogelijke nadelige gevolgen eerder ontdekken en preventief aanpakken.

Wij werken wanneer je ons nodig hebt

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

 Basic 8x5x8Bronze 12x5x4Silver 15x5x2Gold 24x7x4Platinum 24x7x1
Support dagenMa tot VrijMa tot VrijMa tot VrijMa tot VrijMa tot Ma
Tijden09:00 - 17:0009:00 - 21:0009:00 - 24:0000:00 - 00:0000:00 - 00:00
Responstijd8 uur4 uur2 uur1 uur30 min
Chat support
Email support
Telefonisch support
Monitoring dashboardX
Maandelijkse updates
Security patches
Advanced support uurtarief€169€159€119€109€99
Advanced support inbegrepen15 min30 min60 min90 min
ReactiefReactiefProactiefProactiefProactief
Prijs per maand€39,99€99,99€199,99€499,99€1299,99
 • DirectAdmin Licentie

  €€5 p.m.
  Perfect wanneer je meerdere servers hebt. Met DirectAdmin beheer je gemakkelijk meerdere shared hosting accounts.
 • BitNinja

  €10
  Bescherm je server door Machine Learning van BitNinja.
 • Losse servermonitoring

  €10
  Voeg losse servers toe aan je dashboard, fijn voor wanneer je servers wel in de gaten wilt houden.

Installatie en configuratie

Indien nodig installeren en configureren wij de DirectAdmin server. Dit doen wij met de meest recente versie van het OS en strengste beveiliging.

Super snelle responstijd

Onze techneuten zijn altijd bereikbaar voor jouw DirectAdmin-gerelateerde vragen. Bekijk de responstijd van de pakketten welke het beste bij je past.

Unieke optimalisatie

Onze software stelt na verloop van tijd een perfecte combinatie samen. Hierdoor werkt je server altijd optimaal!

24x7 Server monitoring

Onze monitoring software houdt je server 24 uur per dag en 7 dagen per weer nauwlettend in de gaten. Zodra er iets is krijg je hier direct bericht van.

Switch. Move. Restore

Wij kunnen bij de aanvang van jouw server de account verhuizen naar een nieuw systeem. Tevens zetten wij met liefde backups terug in geval van nood.

 • Analyseer dowmtime

  Gaat je server toch onverwachts offline dan maken wij een rapport over de lopende zaken voordat de server crashte.
 • Monitor CPU, memory, en disk usage.

  Bekijk het CPU gebruik per processor of per core. Bekijk belangrijke informatie over je geheugen zoals vrij en gebruikte GB's. Analyseer je hardeschijf zodat je nooit zonder ruimte komt te zitten.
 • Monitor processen en diensten

  Monitor processen in real-time en bekijk de individuele processen zodat je direct weet wel proces een hoge load heeft.

Veelgestelde vragen

Onze techneuten proberen zoveel mogelijk aspecten van serverbeheer automatiseren. Wij hebben bijvoorbeeld een agent (systeem) opgezet door je in een oogopslag alle belangrijke onderdelen van servers kan bekijken. In dit systeem staat informatie over het besturingssysteem, disks en netwerk. Daarnaast monitoren wij de software zodat wij preventief kunnen ingrijpen wanneer er software wankel is.

De informatie die op de server staat is van jou, en dat moet ook zo blijven. Wij hebben daarom strenge protocollen en workflows opgezet om de veiligheid van onze klanten maximaal te waarborgen.

Simpelweg: Nee. Het kan zijn dat er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, deze zullen duidelijk worden gecommuniceerd en je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Vul je informatie in en wij nemen contact op.

TOP