fbpx

Tips voor registeren van je domeinnaam

Een domeinnaam is jouw unieke adres op het internet. Het is de plek waarop je je foto’s deelt, blogt, of je website bijhoudt. Zo kan je met een domein e-mail ontvangen op jouw unieke e-mailadres. Wij beheren alles voor je, van je instellingen tot aan je gegevens. Met jouw domeinnaam maakt je duidelijk wie je bent en wat je te bieden hebt. Het is daarom van belang dat je een passende en pakkende domeinnaam vindt voor jouw website. Eli.nl biedt je een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van jouw domeinnamen voor een lage prijs.

Wat is een goede domeinnaam?
Kies een domeinnaam die bij je past en die je bezoekers onthouden. Een domeinnaam moet gemakkelijk te herinneren zijn daarom heten wij eli.nl en geen domeinregistratievoorbedrijvenenparticulierenzonderzorgen.nl (alhoewel die ook wel tof klinkt).

Klanten uit het buitenland?
Kies dan de extensie van het bewuste land, bijvoorbeeld .de voor Duitsland. Ben je actief in meerdere landen? Kies voor .eu, .com, .net of .org.

Size does matter
Kies een korte, beschrijvende en krachtige domeinnaam. Met een beschrijvende naam wordt je domeinnaam eerder aangeklikt in Google.

Speel op safe (of wat dat nou een Holland Casino tip?)
Registreer je domeinnaam met diverse extensies. Voorkom daarmee dat iemand anders je .nl-domeinnaam als .com-domeinnaam registreert.

Link meerdere domeinnamen aan je website
Een is geen werd mij altijd verteld. Zo telt dat ook voor domeinnamen. Hoe meer domeinnamen hoe meer bezoekers, probeer ook typo’s vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *