Mojo Concerts organiseert ongeveer 200 concerten per jaar, die bezocht worden door circa een miljoen mensen. Het heeft een aantal eigen festivals ontwikkeld en verzorgt daarnaast ook een deel van de organisatie en boekingen voor andere festivals en evenementen, zoals Pinkpop en Night of the Proms. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor jaarlijks terugkerende evenementen als A Campingflight to Lowlands Paradise, WOO HAH!, het North Sea Jazz Festival, Down The Rabbit Hole en Symphonica in Rosso. Mojo Concerts houdt zich verder bezig met het boeken van artiesten in het Nederlandse clubcircuit, onder andere in zalen als Paradiso, Melkweg, Tivoli, 013, Effenaar, Nighttown, Paard en GelreDome.

Wij helpen Mojo Concerts met het beheren van hun IT-portfolio waaronder website’s die duizenden gelijktijdige bezoekers serveert.

Het was voor Mojo belangrijk dat er een technisch team 24-uur per dag telefonisch beschikbaar was om eventuele escalaties direct op te pakken. Wij hebben voor Mojo een speciaal gedeelte van de helpdesk ingericht waardoor Mojo Concerts altijd zeker is van een snelle en professionele oplossing.