fbpx

Bekijken van Systeem Logs

Aan de bovenkant van het Statistieken menu staan drie links: “Backed up Apache Logs”, “Apache Usage Log,” en “Apache Error Log.”

Backed up Apache Logs

Klikken op de “Backed up Apache Logs” link zal u naar een File Manager scherm brengen die een lijst bevat van .tar.gz files genoemd door domain/subdomain en maand. Bijvoorbeeld:

Hier zien we vier backups voor de maand april: de subdomains (admin, newsub, and reseller), en de backup voor het grootste domein (Apr-2003.tar.gz). Backed up Apache logs bevat zowel gebruik als fouten gegevens.

Klik op de file naam van de backup om het te downloaden.

Notitie:  

Log files worden beheerd door de server administratie en kunnen niet worden verwijderd. Log files worden niet bij uw quota van de schijfruimte opgeteld.

Apache Usage and Error Logs

Apache usage en error logs kunnen direct worden bekeken als u klikt op de “Apache Usage Log” of de “Apache Error Log” link.

De ruwe logs verschijnen in een groot tekstvakje dat eruit ziet als dit:

Het bovengenoemde beeld is een voorbeeld van een error log. Het bekijken van ruwe logs zijn een goede manier om specifieke problemen op te, zoals het installeren en uitvoeren van scripts. Beide logs (usage en error) zijn maandelijks backed up en gearchiveerd in /home/domain.com/logs. Kijkt u naar de voorgaande sectie (“Backed up Apache Logs”) voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *