Wat krijg je bij managed hosting?

Geen mooie praatjes maar daden. Wij zorgen dat jouw hele online gedoe geen gedoe meer is. Wij halen de kabels uit elkaar en zorgen dat alles geregeld is zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaald. 

Neem contact op

OVER ONS

He, wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een stel ICT vakidioten die blijkbaar heel goed zijn in hun werk (zie onze honderden positieve reviews). Wij beheren graag servers en vinden jouw IT knelpunt juist een uitdaging. Wij zorgen dat het allemaal werkt, hoe? Dat weten wij zelf soms ook niet meer. 

PRIJZEN?

Die staan hier niet

Iedere aanvraag is uniek en het standaardiseren van pakketten werkt niet altijd. Daarom bespreken wij graag samen de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen. Prijzen voor onze Managed Hosting variëren tussen de 30 en 90 euro per maand

Veelgestelde vragen

Onze belofte is dat jouw WordPress website altijd lekker snel werkt. Dit doen wij door een speciaal controlepaneel waarmee je direct nieuwe site’s kan aanmaken en beheren. En gaat er toch iets mis dan gaan wij direct voor je aan de slag. 

Onbeperkte bezoekers

Onverwachts veel bezoekers op je site? Super! Maak je geen zorgen of je site beschikbaar blijft dankzij onze loadbalancers. Geniet van je succes zonder extra kosten.

Automatische updates

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het updaten en veilig houden van je VPS, dit doen wij namelijk. Onze techneuten zorgen ervoor dat je server altijd veilig is. 

HTTP/2-ondersteuning

Met HTTP/2 worden assets tegelijkertijd ingeladen. Dit zorgt ervoor dat je website sneller laadt ten opzichte van eerdere versies van het protocol. De bezoeker haalt namelijk sneller alle bestanden voor de site binnen. Een snellere site betekent vaak betere Google-rankings!

24/7 Emergency support

In het weekend of in de avonduren staan we ook voor je klaar. Merk je dat er iets mis is met je server, bel dan het noodnummer. Ook als dit midden in de nacht gebeurt. Onze techneuten gaan direct kijken wat er aan de hand is en lossen de storing zo snel mogelijk voor je op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.