Managed Cloudflare

Zodra je website deel uitmaakt van het wereldwijde CloudFlare netwerk, wordt hij door de slimste routes heen geleidt. Je bezoeker krijgt altijd een up-to-date website voorgeschoteld, met een zo snel mogelijke laadtijd. Ook aan de veiligheid wordt veel aandacht besteedt; om spam en virussen hoef je je met CloudFlare nauwelijks zorgen te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Cloudflare, of bent u reeds overtuigd? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van deze online ontwikkeling, of hoe het op uw website van toepassing kan zijn. Zo kunt u er voor zorgen dat uw website bijvoorbeeld altijd netjes bereikbaar is, maar uw bezoekers hier ook een stuk sneller terecht zullen komen. Dit is onder andere interessant vanwege het feit dat bezoekers graag een website bekijken die snel geladen is, waardoor uw conversies toe zullen nemen.

Altijd handig

Wat is Cloudflare

Cloudflare opereert niet op website- of webserverniveau maar zit tussen de bezoeker en je website in. Wanneer een bezoeker naar je website gaat, verwijst normaliter je DNS-server de bezoeker naar jouw webserver. Een DNS-server is als het ware een doorschakel station dat domeinnamen en servers aan elkaar koppelt. Wanneer je Cloudflare wilt gebruiken, vervang je jouw DNS-server door die van Cloudflare. Cloudflare stuurt uiteraard de bezoeker naar jouw webserver, maar niet voordat het zijn “magic” kan uitvoeren.

Wat andere van onze service vinden

Wij zijn geen traditioneel bedrijf, wij werken wanneer het onze klanten uitkomt. Onze klanten willen eigenlijk maar één ding: Dat het gewoon werkt. En dat een stel vakidioten ervoor gezorgd heeft dat de boel gladjes loopt.

Ook voor wat minder ervaren klanten is Servermeister een goede partij. Alles is erg overzichtelijk en ook bij vragen ben ik erg goed geholpen.

Petra

Ondernemer, 30 webshops

Ga je lekker met vakantie en kom je online in een safari met wolven in schaapskleren terecht. ServerMeister verslaat in elk geval the big five. Dank je wel heren, goed werk!

Stella van Himbergen

DDID, Online design platform

Meer dan 12 jaar ervaring

Wij leveren sinds 2008 veilige en betrouwbare IT oplossingen aan het midden- en kleinbedrijf. Dit doen wij altijd voor een betaalbaar maandbedrag en korte contracten.

Nog vragen?

Wij helpen je graag verder, vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden eventuele vragen graag.